wiej007 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Witam wszystkich. Ponieważ widzę że nie tylko ja gustuję w H3 postanowiłem zrobić pewną zabawę. Ja wybieram bohatera z H3 a wy wybieracie do kogo pasuje. Niech na pierwszy ogień idzie Rion (specjalność- Pierwsza pomoc) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Lemi! xD Bo to "Cholerny Dobry Samarytanin" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Eeeyup. Lemi nada się idealnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 jedynie tutaj tylko lemi pasuje do tego herosa niema innej opcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Dobra czyli Riona dostaje Lemmur. Teraz damy bohaterkę która ma ma imię jak jeden bardzo znany kucyk. Przed wami Octavia (specjalność- 350 złota dziennie) Rion- Lemmur Octavia- ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Octavie bym tobie dal wiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Octavie bym tobie dal wiej Ja nie gram Inferno zbyt często. Ale cóż to nie ja decyduje tylko wy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Noo, wiejowi jakby zamienić złoto na posty to tak Jestem na tak: wiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Dobra. Czyli ja dostaje Octavie.Gdyby to był kucyk to bym się cieszył ale tak to mam lekkie zmieszanie. Nieważne, lecimy dalej. Teraz dam chyba jedną z najbardziej znanych postaci serii Heroes. Przed wami Sandro (specjalność- Talent Magiczny) Rion- Lemmur Octavia- wiej007 Sandro-??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 ta postać nadaje sie idealnie dla Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Ja sądze że Warmen (chyba niedługo pójdę na stos) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Nie pójdziesz, chyba, że zasłużysz Sandro...nah, może być do mnie (równie dobrze pasuje mi Crag Hack ). Równie dobrze może być dla Lukiego, albo i lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 13, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Wygląda na to że Sandra dostanie Warmen. Teraz dam kolejną bohaterkę która nazywa się jak postać z MLP. Przed wami Luna (specjalność- ściana ognia) Rion- Lemmur Octavia- wiej007 Sandro-Warmen Luna- ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Ogień? Tylko jedno skojarzenie... War Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Powiedzmy że Lukiner ^^ Dawać następną postać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 27, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Dobra to idziemy dalej skoro Lunę dostaje Lukiner. To teraz dam moją ulubioną postać z całego H3. Przed wami Yog (specjalność- cyklopy) Rion- Lemmur Octavia- wiej007 Sandro-Warmen Luna- Lukiner Yog - ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 no nie wiem. Ani specjalność, ani obrazek z niczym specjalnie mi się nie kojarzy... *paczy na listę graczy* Em... wiej? FreeFraQ? xd Nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 27, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2012 sądzisz że ja powinienem mieć Yoga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Skoro Twój ulubiony to proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Następny bohater, poproszę! ;X Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Czyli ja dostaję Yoga dobra następny bohater pochodzi w Bastionu i ma specjalność która niektórych może zaciekawi. Oto Aeris (specjalność- pegazy) Rion- Lemmur Octavia- wiej007 Sandro-Warmen Luna- Lukiner Yog - wiej007 Aeris- ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 jak pegazy to może Elizabetta, skoro jest avatarem RD a RD jest epickim pegazem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Sam bym wziął Ale z wrodzonej przekory jestem za Elizzabetą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Też stawiam na Elize. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 14, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2012 Jak wszyscy mówią Aeris wędruje do Elizabetty. Następna postać pochodzi z pierwszej częsci Heroes. Przed wami Alamar (specjalność-Wskrzeszenie) Rion- Lemmur Octavia- wiej007 Sandro-Warmen Luna- Lukiner Yog - wiej007 Aeris- Elizabetta Alamar- ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts