Maklak2 Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 Chodzi o obrazek z Fluttershy jako lotniskowcem dla breeziech. Fluttershy powinna lecieć raczej szybko, a breezie kurczowo się jej trzymać i mieć przerażone miny. Ewentualnie niech Fluttershy leci wolno a breezie nich wyglądają na zadowolone. Robię z tego requesta bo sam nie umiem rysować. Tło: niebo / chmury, dzień. Typ: powiedzmy że tapeta, ale po prostu obrazek. Generalnie chciałbym zobaczyć coś w rodzaju połączenia tych dwóch obrazków: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Marzec 3, 2014 Autor Share Napisano Marzec 3, 2014 (edytowany) Jeśli nie ma chętnych, to mam inny pomysł: Fluttershy jako breezie i sea breeze dotykający się czułkami. Tło: jakaś roślinność w dzień. EDIT: Ten obrazek sam zrobiłem, ale lotniskowca nie dam rady. Nie rozumiem po co jest w ogóle ten dział requesty ani jak to działa. Już drugi raz zakładam tutaj jakiś wątek i znowu nikt mi nie odpisuje. http://tbaransk.deviantart.com/art/Touching-438045882 Edytowano Marzec 3, 2014 przez Maklak2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Coś w ten deseń może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 > Coś w ten deseń może być? Nie, z dosyć oczywistych powodów: * Nie ma Fluttershy * Nie ma zefirków. * To coś pływa a nie lata. Mogłeś chociaż dać jakiś sterowiec. Czasami trafiają się rysunki takich które przenoszą myśliwce z pierwszej wojny światowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts