Hidoi Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Witajcie poddani, postanowiłam założyć warsztacikz sygnaturkami i avatarami ^^ Niektórzy mówią, ze niby są fajne, więc czemu nie xD Tu są przykładowe sygnatury slavees yay htf yay A t to jakieś marsjańskie stare gunwszo. To też brzydkie ale co tam ^^'' Takie tam animowane "dzieło" xd zrobię takie za 3 repki. Przy zamawianiu sygnatury proszę podać: - rozmiar - obrazek, który ma w niej być - kolory - rodzaj (mozesz się wzorować na którejś u góry) - mozesz tło - NAPIS NAPIS JESZCZE RAZ NAPISS - cytat ewentualnie - ja najwięcej szczegółów! Jedyne, co macie dać mi w zamian to repka przy temacie ^^ Tak więc myślę, że wam się to podoba Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Zgłaszam zamówienie! *-* - rozmiar - taki jaki chcesz - obrazek: myszki z transformice i jakiegoś wilka daj (Kimbę najlepiej XD) - rodzaj: hft yay Tło: wybierz jakieś Napis: Myszowilk czyli Lyka Kimba Fajnie jak zrobisz *u* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 To ja poproszę Rozmiar: Ten no taki jak z Chrysalis albo ten z napisem Forget sama wybierz Obrazek: Z Discorded Whooves, z tym obrazkiem: http://25.media.tumblr.com/3b101fb367dc0236d5cb1b421ce23321/tumblr_mtyspphJXK1r8f79so6_1280.png Tylko proszę żeby było widać te sznureczki. Rodzaj: Nwm z tego nie umiem wybrać ;__; chyba że coś wymyślisz może htf? Tło: Byle by było szare. Gdzieś mogą być przejawy złota i dobrze by było gdyby były te napisy: http://25.media.tumblr.com/27b053711f1dab82cb89cc1104401733/tumblr_mtyspphJXK1r8f79so5_1280.png Oczywiście pomniejszone i w ogóle... Napis: I don't care any more Jestem wymagająca, wiem. Czekam... Już się niecierpliwię . Na kiedy będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Dobrze, postaram się jak najszybciej zrobić ^^ Tylko Lyka - może jakieś kolory dasz? Edytowano Marzec 6, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Dla Szeregowej ^^ Wolałam robić najpierw jej zamówienie, gdyż zawierało jakby więcej szczegółów. Wybacz za jakoś Doktorka i tych "lin", ale trudno było usunąć z nich tło, więc... :c Ale mam nadzieję, ze jakoś Ci się podoba ^^'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Dla Szeregowej ^^ Wolałam robić najpierw jej zamówienie, gdyż zawierało jakby więcej szczegółów. Wybacz za jakoś Doktorka i tych "lin", ale trudno było usunąć z nich tło, więc... :c Ale mam nadzieję, ze jakoś Ci się podoba ^^'' Dziękuję ! Przepiękna! Jest doskonała! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Ok, cieszę się ^^ Ale moze... repka do tematu? ^^'' 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 kolory mi obojętne, cokolwiek zrobisz to będzie ładnie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Mam też dać do Myszowilk "czyli Lika Kimba"? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tak XD bo ma to wyglądac tak : Myszowilk czyli Lyka Kimba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) To ja też poproszę. :3 Rozmiar: Taki jak z Flippy'm. Obrazek, który ma w niej być: http://clipartist.info/Holidays/Xmas/Animal/eskimo_dog_christmas_xmas_stuffed_animal-2555px.png albo jakiś inny obrazek z pieskiem jak ten nie będzie pasować. Kolory: Zależy jakie będą pasować do obrazka. Rodzaj: ~yay Tło: Tak jak z kolorami. Napis: Taki jak w mojej sygnaturze. Niemal założyć się jestem gotów, Bo wątpliwości moich to nie budzi, Gdzie jest dom szczęśliwych psów i kotów, Tam też jest dom szczęśliwych ludzi. Z góry dziękuję i przepraszam za problem. ;-; Edytowano Marzec 6, 2014 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) Sygnaturka dla Lyki. i inne Taki sobie avek PP xD Edytowano Marzec 8, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 A o to sygna dla Raindrops. Pomieszałam trochę z różowym, bo wiem, ze lubisz... chyba xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Dziękuję, jest śliczna. I tak, lubię różowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) Temat archiwizuję.W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Edytowano Październik 19, 2014 przez Spring Apricot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts