Kruczek Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Każdy z nas ma urodziny, więc pewnie wiadomo ile zamieszania może wprowadzić dobieranie odpowiedniego prezentu. Dlatego pomyślimy o tym od razu, bo Różowa Klacz Cukierniczka bardzo nie chce zawieść swoich przyjaciół.Zasady Kruczek podaje kucyki z Ponyville, a może i calej Equestrii. Waszym zadaniem jest dobranie mu odpowiedniego prezentu, poprzez opis lub zdjęcie. ORAZ Opisać dokładny sposób w jaki Pinkie ma wręczyć jubilatowi dany podarunek. Przecież najlepszy prezent, to prezent niespodzianka ^^ Prosty, aczkolwiek niespodziewany wyskok zza rogu budynku, spuszczony na dół po linie przymocowanej do Tanka? Liczę na waszą kreatywność. Najlepszy i najbardziej pomysłowy prezent wygrywa!~^^ Pierwsza w kolejce do obdarowania jest: Twilight Sparkle Edytowano Marzec 6, 2014 przez Kruczek Van Dort Link do komentarza
Cassidy Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Dajmy Twilight jakąś super mądrościową książkę! Najlepiej prosto z Canterlotu! Wejdźmy na jej balkon, zamocujmy linę, spuśćmy się po woli w dół spoglądając przez okno czy jej nie ma. Odstawmy książkę, a gdy przyjdzie i ją z ciekawości otworzy to... Wyleci na nią tona serpentyn ! Ale obok książki możemy też zostawić ciasto Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Twilight Sparkle w prezencie dostanie mnie, w środku pudełka. A ja wręcze jej wtedy ten oto wisiorek z diamentem: Po prostu zostanę w Ponyville zapakowany przez Pinkie w duże kartonowe pudło. Trzeba też zapobiec uduszeniu oczywiście, by PP nie wyszła na morderczyni i nie było na nią kiedy stracił bym tlen, zatem zrobimy z Pinkie małe dziurki na oddychanie. Później, w godzinach popołudniowych, Pinkie zostawi mnie przed drzwiami do biblioteki i zapuka do Twilight dając jej prezent mówiąc by nie rozpakowywała i rozpakowała wieczorem, gdy urządzona będzie impreza. Gdy nadejdzie wieczór i będą już wszyscy zaproszeni goście, PP wraz z innymi klaczami powie Twilight że może otworzyć prezent. Następnie go otworzy i zauważy tam mnie, zakładającego jej na szyję ten piękny diament podkreślający jej urodę xDDD Tak oto wszyscy spędzimy razem tą super imprezę a ja rano portalem wrócę do Polski gdzie będę szykował się na następne urodziny i rozmyślał co mogę zrobić dla Twi. Edytowano Marzec 6, 2014 przez Littlebart Link do komentarza
Kruczek Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Littlebart, jestem pewny że Twilight się ucieszy Następna w kolejce jest : Fluttershy :3 Link do komentarza
LenitaPegazica Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Można by jej podarować 2 piękne karpie koi jeden pomarańczowa a drugi czarny. Ta harmonia jaka bije od tych rybek z pewnością spodoba się żółtej klaczy... No a teraz sposób. Pinkie mogłaby zostawić akwarium pod drzwiami i zapukać w nie. Gdy jubilatka otworzy ujrzy zamiast kucyka to cudną laurkę robioną ręcznie i prosto z serca. Laurka jest delikatnie oparta o pojemnik z pływającymi, nowymi przyjaciółmi. Link do komentarza
Halucynowaa Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Pinkie może jej dać psa. Zapukała by do domu a gdy Fluttershy wyjdzie pies rzy pomocy zaklęcia Twi przyleciał by na skrzydłach wtedy Pinkie użyła by swojej imprezowej armaty i rozrzuciła by serpentyny. Link do komentarza
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Pinkie może dać jej tylko grubego szarego kota z płaskim ryjkiem, wystawionym języczkiem... i zezowatymi oczami . Przyczepi do niego kokardę ,,jestem Syfcio, przygarnij mnie" Po czym zakradnie się przez komin i zostawi go w kominku , na pewno go weźmie albo spali Link do komentarza
Recommended Posts