Branthos Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Parodia piosenki z filmu Kraina Lodu w wykonaniu Nostalgii Critica napisy pl: Mi się osobiście bardzo podoba, choćby z uwagi na to jak ta piosenka jest męcząca. A Wam? Link do komentarza
Ukeź Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 KONIEC NAJLEPSZY XD Ogółem przyznam szczerze, że mi się jeszcze piosenka nie przejadła, bo lubię słuchać nawet kilka wersji. Ale parodia i tak dobra, jakby nie patrzeć, wielbię gościa, więc jest spoko Link do komentarza
Gość Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Nie no... mi się jeszcze wogóle nie przejadło, ale domyślam się że innym już tak :3. Dobry filmiki. Spamcie ludzie! Spamcie! Link do komentarza
Cahan Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Dobry filmik. Mnie osobiście ten cały zachwyt "Frozen" niemiłosiernie wnerwia. Choć piosenki może i ładne, i chwytliwe, a postacie zrobione nieźle to- no ludzie, bez przesady! Link do komentarza
Artem Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Widziałem, świetny filmik, trochę przypomina fandom Bronies tylko jako jednorazowy - shot. Link do komentarza
Kyoko Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Mi też się jeszcze nie przejadło i zabawnie się patrzy na reakcje ludzi, których to wkurza. Nostalgia jak zwykle genialny. Link do komentarza
Recommended Posts