Downdraught Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Hej, cześć, witajcie! Mimo że na forum jestem do końca sierpnia, coś mnie tknęło, żeby napisać ten temat... Tak więc do rzeczy, mam na imię Darek (nazwa nicku nic nie sugeruje) i liczę skromne 16 wiosen. Zainteresowań nie podaję, ponieważ zmniejszył bym pulę możliwych pytań. Z chęcią na nie odpowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lubisz Placki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Hej, cześć, witaj! - ulubiony kolor? - ulubione zwierzę? - grasz w jakieś gry? - cytryna czy czekolada? - masz jakieś hobby? Miłego dalszego pobytu forumowego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 My się już dobrze znamy ale i tak witaj Nie wypada witać bez jakiegoś prezentu, tak więc trzymaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Witam. Skąd się biorą pomysły na nick zbudowany z imienia i jakichś losowych liczb? Lubisz czytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Witaj? Lubisz Celestię? ;3 Jadłeś kiedyś granata? Co sądzisz o awokado? Piłeś kiedyś sok z gumijagód? Jakie jeszcze bajki oprócz MLP lubisz oglądać? Wolisz sałatę czy kapustę? Oglądasz anime? Czytasz jakieś książki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Czego tu?! Znaczy... ummm... Witaj! tak właśnie! Witaj i ten... egzystuj sobie tutaj szczęśliwie dalej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Lubisz Placki? Tak lubię, po węgiersku, jak i również na słodko. - ulubiony kolor? - ulubione zwierzę? - grasz w jakieś gry? - cytryna czy czekolada? - masz jakieś hobby? 1. Kolor... już wiem, granatowy. 2. Świnka morska. 3. W gry planszowe, karciane, komputerowe... z tych ostatnich to główne strategie-ekonomiczne i sandboxy (chętnie zagram z kimś w anno na multiplayer). 4. To chyba najtrudniejsze pytanie i niestety nie mogę na nie odpowiedzieć, ponieważ lubię i cytryny i czekoladę (+70%). 5. Od informatyki, po Lego i animacje 3D (nie mogę ogarnąć blendera). Nie wypada witać bez jakiegoś prezentu, tak więc trzymaj Widzę, że cydr już mamy, więc ja jeszcze dodam ciasto i możemy urządzić przyjęcie Skąd się biorą pomysły na nick zbudowany z imienia i jakichś losowych liczb? Lubisz czytać? 1. Wiem, że to nie jest pytanie ale z chęcią odpowiem, końcówka 112 jest z innego mojego nicku używanego na forach i w grach, w ten sposób chciałem zachować pewną ciągłość... inne sprawa, że jestem mało kreatywny jeżeli chodzi o wymyślenie nicków. 2. Jeżeli chodzi o czytanie, to zależy czy książka mnie zainteresuje. Lubisz Celestię? ;3 Jadłeś kiedyś granata? Co sądzisz o awokado? Piłeś kiedyś sok z gumijagód? Jakie jeszcze bajki oprócz MLP lubisz oglądać? Wolisz sałatę czy kapustę? Oglądasz anime? Czytasz jakieś książki? 1. Nie lubię, Luna forever :3 2. Tak jadłem. 3. Kształtem przypomina gruszkę. 4. Nie piłem. 5. Fineasz i Ferb, chociaż wolę filmy animowane 6. Kapustę. 7. Powiedzmy, czy obejrzenie sonica się liczy? Edytowano Marzec 25, 2014 przez Darek112 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Witaj . Mimo iż jesteś tu dość długo.... Ulubiny film? Elfy czy ludzie? Zabawkowy pistolet do zabijania szatniarek czy cola do opluwania innych ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 1. Nie lubię, Luna forever :3 Mój bro Co sądzisz o kałamarnicach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Witaj. ^^ Lubisz rysie i/ lub kapibary? Masz jakieś zwierzątko? Pozdrawiam. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Mój bro Co sądzisz o kałamarnicach? Są fajne i tyle Witaj. ^^ Lubisz rysie i/ lub kapibary? Masz jakieś zwierzątko? Pozdrawiam. :3 1. Oczywiście, że lubię chociaż kapibary bardziej... 2. ... a jest to związane z tym, że mam świnkę morską (ma na imię Drops) :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snajper202 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Witam. Mam nadzieje,że spodoba ci się na naszym forum Kilka pytań: 1. Jak długo będziesz z nami na forum? 2. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 3. Ulubiony kucyk w tle? 4. Ulubiony antagonista? 5. Twilight jako alicorn czy unicorn? 6. Lubisz oglądać filmy? 7. Twój ulubiony sezon MLP? 8. Masz kucykową kolekcję? 9. Jaka jest twoja ulubiona gra? Bądź z nami jak najdłużej na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się