Szeregowa WW Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Już mówię co zaszło. Gdy jestem na komputerze nie mogę pisać postów, ponieważ nie mam paska zadań (tam gdzie czcionka itp.). Zupełnie jak na telefonie. Nie tylko to. Posty nie chcą się publikować. Na komórce wszystko działa. Myślałam, że to wina internetu, więc go zmieniłam. Jednak potem okazało się, że nie działa mi funkcja "kopiuj/wklej". Gdy kopiuję a później wklejam po prostu nic się nie dzieje. Gdy zmieniam czcionkę muszę zaczynać początku posta, żeby móc nią pisać. To denerwuje, naprawdę. Ne wiem czy jest to moja wina i czy ktoś prócz mnie tak ma ale proszę o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Być może to wina przeglądarki. Zmień na inną i zobacz czy pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Uszatka może mieć racje albo po prostu coś ci się w ustawieniach przeglądarki czy tam pisania przestawiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Ja miałam kiedyś podobnie. Okazało się, że miałam syf w rozszerzeniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Ja miałam kiedyś podobnie. Okazało się, że miałam syf w rozszerzeniach. A co? Odinstalowałaś jakieś aplikacje czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Jest to zapewne wina jakieś wtyczki, która wywołuje konflikt z CKEditorem. Co to za przegladarka i jakie wtyczki są zainstalowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Przeglądarka: Google Chrome Wtyczki: Adobe Flash Player Microsoft Office Chrome Remote Desktop Viewer Widevine Content Decryption Module Facebook Video Calling Google Update Native Client Adobe Rader Silverlight O połowie z tych wtyczek nie miałam nawet pojęcia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Proszę państwa! Problem rozwiązał się sam! Wszystko działa jak należy. Bardzo dziękuję osobom, które próbowały udzielić mi pomocy! W związku z tym proszę aby temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 UWAGA! Pojawił się też inny problem: Uczestniczę w sesji: http://mlppolska.pl/watek/9952-hogwart-szko%C5%82a-magii-i-czarodziejstwa-gra/ W połowie grania posty przestały mi lecieć. A są długie i w ogóle. To już zresztą nie pierwszy raz. Poszłam do jakiejś zabawy żeby sprawdzić czy gdzie indziej działa. Działa. Nie zależy mi na tym ale chcę tylko powiedzieć że taki problem jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 W połowie grania posty przestały mi lecieć. A są długie i w ogóle. To już zresztą nie pierwszy raz.Poszłam do jakiejś zabawy żeby sprawdzić czy gdzie indziej działa. Działa.W sensie... że nie możesz postować? Ja też wczoraj miałem taki problem. Napisałem coś, a to odmówiło wysłania się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 W sensie... że nie możesz postować? Ja też wczoraj miałem taki problem. Napisałem coś, a to odmówiło wysłania się. Nie... Posty mi się nie nabijają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ah... W sesjach licznik postów jest wyłączony. Masz tu swoją odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Nie wiedziałam bo na początku działał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts