Kingofhills Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Więc... szanowna KKat postanowiła nas wczoraj uraczyć wprowadzeniem do Fallout Equestria 2! Tego nie spodziewał się nikt, nawet sama autorka. Przez wiele miesięcy mówiła, że nie ma zamiaru tworzyć nowej części, żeby nie psuć innym konceptów i uniwersów... a tu proszę! Wygląda na to, że jednak uległa namowom i przekonywaniom czytelników połączonych z czystą logiką. A jako że ja, jako jedna z osób najbardziej wciągniętych w subfandom FoE i jednocześnie tłumacz, postanowiłem natychmiast zabrać się do pracy.Tak więc... oto:Fallout Equestria 2: Littlepip's legacyWprowadzenie Uwaga: Jak wszyscy wiemy, Littlepip słynie z kolorowych i często groteskowych... no i też tych zwykłych... wulgaryzmów. Będą flaki, będzie krew, będzie pożoga i będzie Wild Pegasus. Zapraszam do lektury! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Czytałem i polecam wielce tego fica. Wspaniałe tłumaczenie, wielki kunszt kkat jak zawsze. Oby do rozdziału pierwszego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Cudowny Fic, czekam na większą ilość części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Zgadzam sie czekam 1,5 miesiaca i nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Jedno pytanie: ten fic jest tłumaczony czy nie? Jak nie to czy można wziąć się za tłumaczenie na własną rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Cały ten "fic" był żartem na prima aprilis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Ok, nie mam więcej pytań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2015 Share Napisano Luty 19, 2015 One big XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Luty 16, 2016 Share Napisano Luty 16, 2016 Padłem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 16, 2016 Share Napisano Luty 16, 2016 Wzruszyłam się. Przebija oryginał. Wszystko, co zostało tutaj opisane nie pozostało mi obojętne. Szczególnie podobał mi się fragment, kiedy to Littlepip zastanawiała się nad... a może nie będę spoilerować. Polecam. Pierwsze opowiadanie, jakiemu wystawiam ocenę 13/13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się