MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Patrz moją wcześniejszą odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Aj sorry MacTavish dostaje 4 pkt ! YEY WRESZCIE Kolejne pytanko za 1pkt : Kto to Sam? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Ci codzi o takiego z gry Serious Sam?Na poważnie to jest nienormalny gościu z wlkanem w ręce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 oboje dobrze skojarzyliście więc po 1 pkt Kolejne pytanie za 2 pkt : Kto to Bezimienny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Bohater Gothica, duh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 O a mi się kojarzy z Bezimiennym z Bagien czyli Zenek Z nim na pięści sie lało. Edit:Zapomniałem powiedzieć,że to z gry wiedźmin 1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Bezimmienny to także bohater Planescape: Torment. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Airlick dobrze i pierwszy byłeś Bo tą nazwe nosi jeszcze paru bohaterów, ale ty powiedziałeś/aś najszybciej Teraz przerwa na Master Chefa Okej Kolejne pytanie za 3pkt : Jaka to gra? Kontynuacja znanej i popularnej gry MMO. Druga odsłona serii wprowadza wiele zmian i zupełnie nowych możliwości, jednocześnie zachowując swoją największą zaletę, czyli zupełny brak abonamentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Guild Wars 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zefir Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Halo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Guild Wars 2 na pewno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Metin 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Jak Metin 2 Zaraza ? xD Guild Wars mam nadzieję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Wiesz, każdy mówi (czy tam pisze), że to Gulid Wars, to ja napisałem, że to Metin 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 3, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2012 niezwyciezony1 dobrze Teraz kolejne pytanko za 3pkt : Wymień bogów z Gothica 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Obóz na bagnie (Śniacy) , Nowy obóz (Adanos) , Stary obóz (Innos). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 innos adanos beliar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Przepraszam ale dopiero w 2 NK jest Beliar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 A no fakt, choć śniący jest uznawany na boga, ale sam w sobie nie jest. Mój błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Grałem w Gothic 1 , 2 , 2 Nk i przeszłem każde po 5 razy więc znam tą grę ale tak na 100% to nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 3, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Applejack12 dobrze Koeljne pytanie za 1pkt : Jakie imię ma pani Croft? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Lara Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Lara D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 3, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2012 AppleJack dobrze Teraz przerwa i zaraz po niej kolejne pytania Jutro będą nowe pytania sorki ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 NO nieźle nieźle 2 pkt i 2 pytanie pod rząd odpowiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts