Airlick Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Sprawa jest prosta: po usunięciu kolorku poznikały nagrody rozdane przeze mnie. Nie wiem, czy dzieje się tak u każdego, ale coś jest najwyraźniej nie tak. Niby nie problem, bo można te nagrody przyznać ponownie, ale robi się burdel w działach, więc może by tak to naprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Zgadza się. Zniknęła mi nagroda za konkurs poetycki w dziale Rarity, byłam nagrodzona przez Arlicka. Pisałam już do Cartoon'a ale on mówił, że trzeba czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Zgadza się. Zniknęła mi nagroda za konkurs poetycki w dziale Rarity, byłam nagrodzona przez Arlicka. Pisałam już do Cartoon'a ale on mówił, że trzeba czekać. http://screencloud.net/v/kuxe To ta nagroda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Owszem. Ta nie mam jej tak jakby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Sprawdzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 http://puu.sh/81T7f.png U mnie tak samo działa. Poczekamy na odpowiedz Sipera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Ja nie wiem czy moja nagroda była tymczasowa... i czy tak btw jest coś takiego jak nagroda tymczasowa... ale brałam jakiś czas temu udział w konkursie poetyckim w dziale Rarity, za który dostałam wyróżnienie. Bardzo bym była wdzięczna za jakąś informację czy tak ma być, że wyróżnienie po jakimś czasie znika, czy to rzeczywiście błąd. Jak coś, to dodaje jeszcze link do działu z informacją : http://mlppolska.pl/watek/7498-konkurs-pi%C3%B3rem-i-stylem/page-4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 To nie jest błąd, to też jest jedna z nagród wystawiona przeze mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 W takim razie to znaczy, że jej termin już minął i zniknęła w takim razie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Nie minęło, powinno być, znikły wszystkie nagrody wystawione przeze mnie. Cierpliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Nie wprowadzajmy ludzi w błąd. Rozdane nagrody i przez mnie nie są widoczne.Co ciekawe, ja je nadal u tych osób widzę.Drugie pytanie jest takie, czy inne nagrody też znikają? Chwilowo są to zgłoszenia, tylko i wyłącznie z działu Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Ja miałam dwie nagrody, jedną było wyróżnienie za konkurs plastyczny właśnie w dziale Rarity, a drugą nagroda na konkurs plastyczny u Diamond Tiary. Na chwilę obie zniknęły ale wróciła tylko z DT. Ktoś widzi u mnie tą z Rarcią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 (edytowany) Ja nadal je widzę. Może kwestia uprawnień? Naprawdę nie wiem dlaczego tak jest. Ktoś sabotuje dział Rarci (żarcik).Musiało coś się przestawić. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Edytowano Kwiecień 10, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Moja nagroda również zniknęła (dostałam ją od Cartoon Tigera za konkurs "Rarity jako księżniczka", u reszty osób z podum nagrody też są niewidoczne). Na szczęście to tylko mały obrazek z forum, więc nic się nie stanie jak nadal nie będzie widoczna. Najważniejsza jest satysfakcja z zajętego miejsca^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Zwykli użytkownicy nie mieli uprawnień do wyświetlania nagród z kategrii "Rarity". Nie wiem dlaczego tak się zmieniło, ale ustawiłem, że już mogą. Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 (edytowany) Ciekawe dlaczego akurat na Rarity padło Muszę być dociekliwy jako jej Avatar, ale zostawiam to. Temat można zamknąć i dać do archiwum. Pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Dziękuję. Teraz działa jak należy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts