War Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 Najlepiej zapowiadający się świerzak. Chyba świerzbiak. Nie wiem czy ktoś taki jeszcze istnieje. Teraz zastanówcie się, czy zatrważająca ilość kategorii mnożona po 3 userów nya każdą, to nie jest zbyt duży wysiłek umysłowy. A z weselszych rzeczy: Z radością informuję, iż dostałem pierwsze zdjęcie nya nasz Konkurs nya 'Twarz Forum'! Oby tak dalej ^w^ Link do komentarza
Onyx Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Co do propozycji Burning Question, jestem za ale Warmen też ma racje ;> Możnaby było jakieś kategorie wywalić, ale jakie? No i moje małe propozycje: - Największy gracz - Najwybitniejszy muzyk - Największy mol książkowy Link do komentarza
Spinwide Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Najlepiej zapowiadający się świerzak. (Czyli osoba która niedawno wkroczyła na forum i już pokazuje że będzie godnie reprezentować naszą społeczność i już wszyscy ją wielbią) To tę społeczność ktoś godnie reprezentuje? 1 Link do komentarza
Leah Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 User z najponętniejszymi oczami . Moje spamy padły ci na mózg. Żądam wprowadzenia tej kategorii, bo inaczej Warmen dostanie miliony zdjęć moich oczu, a tego by raczej nie chciał. I żądam wygranej. Link do komentarza
Generalek Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Najbardziej zrzędzący user. Link do komentarza
WilczeK Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Z takim tempem to będzie ich ponad 50. Współczuje człowiekowi który będzie to liczył. Link do komentarza
Airlick Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Najbardziej zrzędzący user.Jest już kategoria "człowiek butthurt". Link do komentarza
War Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) Ja będę to liczył. I z racji tego, że już po północy, ogłaszam koniec proponowania kategorii. Zaraz zabiorę się za zrobienie ładnego formularza Extended Ediszn. Zaczęło się: http://mlppolska.pl/watek/10658-forume-awurdz-2-jedyny-event-kt%C3%B3ry-powinien-ci%C4%99-jeszcze-obchodzi%C4%87/ Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Warnem Link do komentarza
Recommended Posts