Halion Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Siemanko, mam na imię Marceli i pochodze z Warmii i Mazur a dokładniej z Dobrego Miasta ( polnoc odOlsztyna 20km). Przyjscie na forum polecił mi mój brat aka Lovecraft ;_; Zauważyłem że można sie tu dowiedzieć o serialu który mnie wciągnał (MLP ofc) a także innych ciekawych informacji. Moje zainteresowanie to glownie muzyka Rap/Hip-Hop czasem electro house oraz gra mmorpg World of Warcraft WotlK (sunwell.pl) Licze na humor i zabawę Także pjona ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Witam na forum, mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawić i poznasz wiele ciekawych osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Cześć Marcel. Piękne imię Teraz pytania: -Interesujesz się piłką nożną? -Tech/liceum? -Uwielbiasz Twilight ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Witaj na forum. Lubisz Octavię? A rysie? A kapibary? Co sądzisz o klaunach? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Cześć ty... no ... no ty! no! Ty.. nowy człowieku. ty. No więc lubisz zwierzęta? Wilki ? króliki ? szopy pracze? ... Ulubiony kolorek może ? Wolisz wygrzewać się na plaży i pływać w morzu czy zdobywać szczyty gór ? Witaj na forum ty... nowy człowieku ty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halion Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Cześć Marcel. Piękne imię Teraz pytania: -Interesujesz się piłką nożną? -Tech/liceum? -Uwielbiasz Twilight ? Bardziej wole koszykówkę ale piłka nożna też może być Liceum Tak Witaj na forum. Lubisz Octavię? A rysie? A kapibary? Co sądzisz o klaunach? Baw się dobrze. Nawet spoko Sa wporządku Średnio Klauni ? sa w porządku ;D Cześć ty... no ... no ty! no! Ty.. nowy człowieku. ty. No więc lubisz zwierzęta? Wilki ? króliki ? szopy pracze? ... Ulubiony kolorek może ? Wolisz wygrzewać się na plaży i pływać w morzu czy zdobywać szczyty gór ? Witaj na forum ty... nowy człowieku ty! Wilki uwielbiam najfajniejsze zwierzaki Króliki są bardzo fajne Szopa pracza nie mialem okazji zobaczyc na zywo Niebieski Pływać w morzu ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Witaj ! Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halion Napisano Maj 1, 2014 Autor Share Napisano Maj 1, 2014 Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? World of Warcraft Bardzo Lubie Zaciekawiła mnie książka jeszcze za czasów dzieciaka "Kamienie na Szaniec" Moj brat, już po pierwszym odcinku sie wkręciłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jak jest woja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/Fanfic? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halion Napisano Maj 1, 2014 Autor Share Napisano Maj 1, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jak jest woja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/Fanfic? Fajna jest, taka imprezowiczka jak ja -Napisałbym Discort ale on teraz jest dobry Mogę napisać Król Sombra -Nightmare moon, ponieważ lubię takie uosobienie mroku i nocy -Jednorożca -Fanart 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Siemano! Co tam ? [Derp] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halion Napisano Maj 1, 2014 Autor Share Napisano Maj 1, 2014 Siemano! Co tam ? [Derp] A dobrze, raz się wiedzie dobrze a raz bywa nie fortunnie A tam ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 A dobrze, raz się wiedzie dobrze a raz bywa nie fortunnie A tam ? Nuda A tak ogulnie to ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Witaj na pokładzie Parę pytań: Lubisz się wygłupiać? Chciałbyś się przenieść do świata MLP? Co sadzisz o mnie? Lubisz naleśniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halion Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Witaj na pokładzie Parę pytań: Lubisz się wygłupiać? Chciałbyś się przenieść do świata MLP? Co sadzisz o mnie? Lubisz naleśniki? No jasne czasami przesadzam Pewnie, że tak Widzę że bardzo lubisz Pinkie Pie Nawet bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się