Darkow Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Witam was wszystkich serdecznie ^^ Nie jestem zbyt śmiały, więc nie będę mówił za wiele.... Nazywam się Darkow, mieszkam w trójmieście i od 1 marca uczestniczę w miare możliwości na ponymeetach. Lubię hugać innych, bardzo lubię ^^ To mnie zawsze pociesza i poprawia mi humor. Po ogarnięciu tego forum mam nadzieje, że dobrze będę spędzać na nim czas. Dziękuje już wam wszystkim z góry ^^ *hug* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jak jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/Fanfic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Witaj ty lubisz hugać, a ja łaskotać xD ale mniejsza. Jakieś zainteresowania, człowieczku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 kocham hugać! *hug* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Привіт. Nie cierpię hugów i hugania, ale baw się dobrze, unikaj kupoburz i tak dalej. Grasz w gry fabularne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkow Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jak jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/Fanfic? 1. Tak, lubię ^^ Ale i tak moją ulubioną postacią będzie Twilight Sparkle 2. Chrysalis 3. Luna 4. Alikorna 5. Fanfici .-. Witaj ty lubisz hugać, a ja łaskotać xD ale mniejsza. Jakieś zainteresowania, człowieczku? Oj tak, uwielbiam historię i bardzo się interesuję wojną secesyjną ^^ Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? 1. Ciężko powiedzieć. Jest wiele gier które bardzo lubię i nie umiem obrać ulubionej. Ale najlepiej się bawiłem w serii gier Warhamer 40k. 2. Tak, bardzo :3 3. Tak samo jak z grami.... Bernard Cornewell Pieśń Łuków. 4. To było dzięki dwóm osobą sławnych w internecie, czyli JJayJoker i CTSG którzy rozsławnili ten fandom w Polsce. To wszystko się stało po zobaczeniu relacji z Japaniconu 2 u JJay'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applejack1234 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Cześć, fajnie że dołączyłeś do strony , życzę ci powodzenia ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Wprawdzie witam Cię najuprzejmiej jak potrafię, ale z hugami i innymi tego typu czułościami to nie podchodź. Gdzie się podział stary dobry uścisk dłoni? Względnie brohoof Powodzenia na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Witaj na forum. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Masz zwierzątko? 4. Lubisz Octavię? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujekstaszek Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 1.Wolisz Pinkie czy Pinkie ? 2. Masz własnego kuca ? 3. Tańczysz czasami tango ? 4. Jadasz łososia w galarecie ? 5. Ile słów potrafisz ułożyć z klawiszów z numlocka ? 6. Iloma gatlingami dysponowali południowcy podczas wojny ? 7. Nekroni czy Eldarzy ? I czemu właśnie orkowie, a nie tamci dwaj ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Witaj w drużynie. *hug* :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się