Frodo Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 [jest] - Ach... Ciekawe- odpowiedziała- a znaczek dostałeś jak mniemam podczas jednego ze swoich występów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 -Heh. Występy... Znaczki... - Zamyśliła się, po czym po chwili ocknęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 (edytowany) ((Można powiedzieć że Lucky jeśli żyłby w naszym świecie byłby z rosji. )) - Cóż, nie cały kraj jest zimny. Najbardziej na połódnie jest całkiem normalnie. Ja jestem z zimniejszej części ale nie najzimniejszej. Troche zimniej niż tu. A znaczek zdobyłem jak dziadek mnie uczył... on to robił sztuczki... Edytowano Maj 14, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 Uśmiechnęła się. -Napewno nie lepsze niż twoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 - Och tu się mylisz, ja jestem jeszcze początkującym... a on potrafi zrobić takie rzeczy... - westchnął zamyślony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 -Nie mylę się. Nie teraz. Nie znałam żadnego kucyka, który potrafiłby zrobić takie sztuczki. Ty jesteś pierwszy. - Odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 - To nie jest nic trudnego. Zobaczysz że są trudniejsze i lepsze sztuczki. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 Zaśmiała się. -Lucky, ależ to twój talent. Każda, nawet najmniejsza sztuczka potrafi się stać lepsza i lepsza. Wystarczy do tego dobry kucyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 - A jeżeli już mówimy o sztuczkach... Ten kucyk, do którego podeszłam przed wejściem do domu. On był taki... Dziwny. Jak on zrobił te płatki śniegu?- zapytała zaintrygowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 (edytowany) - No niby tak, ale ja jeszczę ćwiczę. - odpowiedział. - A ty? Jak zdobyłaś swój znaczek? A co do tego ogiera. Musi mieć lodowe zdolności... Edytowano Maj 14, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 -Ja? Siedziałam w lesie, zadając sobie pytania. Myślałam, zamaczając kopytka w wodzie. Ptaki siadały na moich uszach. Czułam powiew wiatru. Rozumiałam, że moim powołaniem jest natura... Nic więcej. - Odetchnęła, po czym zwróciła się do Vert. - Niewiem... Spytaj się. - powiedziała z uśmiechem. [Jej znaczek to kwiat, niebieski kwiat.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 Lucky kiwnął głową na znak że zrozumiał. W pewnym momencie karty przestały się tasować. - Ciekawe... - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 -Co się stało? - spytała zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 - Nie, nic się nie stało. - powiedział uśmiechając się sztucznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 -Przestań, to widać. - odparła klacz. - Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 Jedna z kart z tali wysunęła się. Było to The World (tarot), przez kartę przebiegało pęknięcie, nie na samej namacalnej cześci. - Nie wiem co to znaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 -Ehh... Nie znam się na kartach. W tym przypadku nie pomogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Tych kart nie da się zniszczyć... a ta pękła... nie wiem czemu... - powiedział odkładając ją do tali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 -Karty...? Niezniszczalne karty? - spytała zaniepokojona klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Hmm... Może to jakaś czarna magia?- zastanawiała się głośno Vert Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Czemu od razu czarna? - zapytał głosem jakby ktoś właśnie obraził jego rodzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Eeeee... No... Nie wiem... No bo wiesz.... No...- zaczęła jąkać się Vert Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Odetchnęła. -Vert. Nie denerwuj się. Lucky, ty też nie. - Obeszła stół, po czym westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Wybacz... - powiedział cicho. - Nie lubię kiedy posądza się mnie o czarną magie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 -Ależ nic nie szkodzi. - Szepnęła, cichym, czułym, uspokajającym głosem. - Czarna magia... To ona może władać naszym światem. Śnieżyca. Karta. Mamy tylko siebie. O ile nie jesteśmy tylko kukiełkami. - Westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts