Wujekstaszek Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Witajcie ludzie. Od razu wam powiem, że kucyki zniszczyły mi życie.... Już teraz nie uważam na lekcjach, tylko maluje i koloruję róźne kuce A to dopiero początek.... Ogólne informację o mnie : Imię : Wujekstaszek albo Kaer Skąd: Wodzisław śląski Wiek : Dane tajne Zainteresowania : Wszelakie gry komputerowe(oprócz lola), gry rpg, planszówki, i sprawy informatyczne. Kontakt : PW na forum Ulubiony kucyk ? : PINKIE ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Witaj na forum. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Masz zwierzątko? 4. Ulubiony gatunek filmowy? 5. Lubisz Octavię? 6. Co sądzisz o klaunach i cyrkach? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Nie lubisz "LOL`a"? Masz u mnie propsy A tak, to fagna mjög~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Jak wyżej. Witaj w drużynie. Wymień może w jakie gry grywasz. Lubisz wombaty? (zwierzęta ;-; ) :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Witam serdecznie na forum A jakie rpg i planszówki lubisz lub grywasz ostatnio jeśli można spytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujekstaszek Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) Witaj na forum. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Masz zwierzątko? 4. Ulubiony gatunek filmowy? 5. Lubisz Octavię? 6. Co sądzisz o klaunach i cyrkach? Baw się dobrze. 1. Nie spotkałem jeszcze żadnego, ale ogólnie bardzo lubię zwierzęta więc zaprzyjaźniłbym się pewnie(albo by mnie zjadł ). 2. Jak wyżej 3. Pies rasy WEST - zdjęcie nie moje, ale bardzo podobny. 4. Filmy Fantasy, dobre kreskówki i filmy klasy B (Poniedziałek na pulsie, rzadko kiedy przegapię) 5. Nie znam. (kucykami na poważnie zainteresowałem się dopiero miesiąc temu. Muszę braki w edukacji nadrobić.) 6. Klaunów się boje, cyrki całkiem lubię, a cyrkowców szanuje Jak wyżej. Witaj w drużynie. Wymień może w jakie gry grywasz. Lubisz wombaty? (zwierzęta ;-; ) :3 Co do wombatów to raczej żadnego nie spotkałem, więc są mi obojętne. Jeśli chodzi o gry to w wszystko. Zależy od dnia i miesiąca. Aktualnie gram w Wow-a na HG, troszkę w heartstona, tf-a 2, AoW III, HoI-je i Wszystkie Eu. Witam serdecznie na forum A jakie rpg i planszówki lubisz lub grywasz ostatnio jeśli można spytać? RPG-i Młotek i aktualnie mam przerwę aż do beta-testów mojej własnej gry rpg, a co do planszówek to głównie ryzyko i talisman, ale mam zamiar zakupić piekło okopów gdy wyjdzie. Nie lubisz "LOL`a"? Masz u mnie propsy A tak, to fagna mjög~! Islandczyk ? D: Witaj ;p Edytowano Maj 10, 2014 przez Wujekstaszek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Islandczyk ? D: Witaj ;p Człowieku, gdybym była Islandką, to bym była najszczęśliwszym organizmem w Drodze Mlecznej D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujekstaszek Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 @up Ja tam osobiście wolę szkocję, ale kto co woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Jak jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/Fanfic? PS: Masz u mnie plusa za Pinkie , zapraszam cie do quizu o Pinkie Pie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujekstaszek Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) 1. Discord 2.Luna 3.Jednorozec 4. I to i to. PS: Daj linka do quizu albo coś Edytowano Maj 11, 2014 przez Wujekstaszek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się