Skocz do zawartości

[Forumowe Igrzyska] Konkurs artystyczny

Servant Saber

Recommended Posts

Kolejną dyscypliną Equestriańskich Igrzysk Forumowych jest konkurs artystyczny!

draw_me_like_one_of_your_french_apples_b

Ważnym jest aby każdy kucyk był wysportowany - umiał zarówno ciupać w Haxballa, strzelać z łuku jak i rzucać maczetą do celu, ale znajomość kultury i sztuki jest równie ważna. A jeżeli ktoś potrafi jeszcze stworzyć coś fajnego, to bonus :rd6:
Tak jak poprzednio dzielicie się na dwie drużyny - Czerwoną i Niebieską. Czerwoni mają za zadanie narysować Rainbow Dash, natomiast niebiescy Applejack. Tematyka jest dowolna, natomiast jest jedno ograniczenie: poza Rainbow Dash/Applejack nie może być na rysunku żadnego innego kucyka.
Oczywiście zabronione są prace r34/gore oraz inne, których zakaz wynika z treści regulaminu forum. Humanizacje dozwolone. Liczba uczestników w każdej drużynie jest zależna od tego ile osób się zgłosi, bez limitów.
Pytania i zgłoszenia piszcie w tym temacie, a w zgłoszeniu oczywiście proszę o napisanie, do której załogi dołączacie - szeregi czerwonych lub ekipa niebieskich. Rysunki wysyłajcie poprzez PW do mnie.
Prace będą oceniane w dwóch kategoriach w skali od 1 do 5: pomysłowość (oryginalność) i jakość (estetyka, wykonanie).

Konkurs trwa do 30 maja, do 23:59. 

Zespół, który razem zbierze najwięcej punktów, wygrywa!

Edytowano przez Aglet

Dnia 19.05.2014 o 20:47, Timber Dębowa Tarcza napisał:

Lecz, mam jedno, drobne pytanie. Czy jeśli, zgłosiłam się do Haxball'a, nie mam pozwolenia na uczestnictwo w Konkursie Artystycznym?

Nie, możesz wziąć równie dobrze udział w jednej, dwóch, trzech lub wszystkich konkurencjach :rd6:

Dnia 20.05.2014 o 19:55, Burning Question napisał:

Każdy po kolei ma się dołożyć do tego samego obrazka?

Nie, każdy oddzielnie. Zbiorę wszystkie prace i ocenię tak jak wyżej napisałam: Prace będą oceniane w dwóch kategoriach w skali od 1 do 5: pomysłowość (oryginalność) i jakość (estetyka, wykonanie). Zespół, który razem zbierze najwięcej punktów, wygrywa!

Przerysowane prace otrzymują z buta 1 punkt za oryginalność.

Chcę przypomnieć, że zespół czerwonych reprezentuje dział Applejack, natomiast niebieski Rainbow Dash, ale odwrotna kolejność rysowania została zrobiona specjalnie  :interesting:

Dnia 20.05.2014 o 22:55, Aglet napisał:

Chcę przypomnieć, że zespół czerwonych reprezentuje dział Applejack, natomiast niebieski Rainbow Dash, ale odwrotna kolejność rysowania została zrobiona specjalnie  :interesting:

Malwina taka przewrotna. :interesting:

W zasadzie mogę przenieść się do niebieskich....

Zmieniam drużynę! Od teraz w tej konkurencji jestem wśród niebieskich.

I tak skrzydła i znaczek RD badziewnie mi wychodzą.

Edytowano przez Lisica-chan

Podbijam temacik :rd6:
Do końca części artystycznej zostały niespełna 3 dni, a aktualny podział w tejże dyscyplinie ma się następująco:
Niebiescy:
- Burning Question
- ToffiLove
- Lisica-chan
- Wielki Kasztelan Mirmił
- Celly
praca oddana

Czerwoni:
- Timber Dębowa Tarcza
- Seluna
- Rerereou
praca oddana
- Alciapl v2

Przypominam również, że nie pracujecie tylko dla siebie, ale dla całego zespołu! Osoby najbardziej aktywne w evencie zostaną odpowiednio nagrodzone :party:
Have a nice day~!

Dnia 31.05.2014 o 20:02, Burning Question napisał:

Wszystko co miałam poszło do kosza bo beznadziejnie wyszło, więc jeśli inni już oddali prace to możesz kończyć.

Nie przesadzaj, nie mogło być aż tak źle

Dnia 31.05.2014 o 20:29, Timber Dębowa Tarcza napisał:

Ehh... Ja już wysłałam pracę. Dawno.

Jakieś 10 godzin temu :lol:

Konkurs skończy się za nieco ponad godzinę, a ja sama muszę zebrać wszystkie prace i ocenić. Bądź co bądź zostałam w tym wszystkim sama (tj. jako juror konkursu :P ), a ostatnio swój wolny czas poświęcałam jedynie spaniu oraz rysowaniu. Otwierałam PW, czytałam i po chwili zamykałam nawet nie przypatrując się rysunkom. Więc... wyniki jutro moje pysie. :party:

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...