Minish, Hero of the Storm Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Witam, jestem Panem Minish, również znany jako "Daniel", bo takie mam imię, jestem fanem Anime/Manga oraz Brony od nie tak dawna, z serią mlp nie jestem aż tak daleko, teraz gdy to piszę doszedłem do 3 sezonu 4 odcinka, również pragnę zostać YouTuberem gdy będę miał sprzęt by nagrywać dobrej jakości filmiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=34946908 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? - Lubię - Nie jestem pewien, każda jest dobra gdy patrzysz na nie pod pewnym kątem - Pozostawiam bez odpowiedzi bo zaraz poleci fala hejtów ala "Nie, bo ona jest lepsza, ÓNSUP!!!" - Ehhh... z serią mlp nie jestem aż tak daleko, teraz gdy to piszę doszedłem do 3 sezonu 4 odcinka Pozostawiam na razie bez odpowiedzi sory - W sensie mój? Na razie nie posiadam żadnego, nawet nie zacząłem żadnego tworzyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 1. Lubisz wilki ? 2. Lubisz fenki ? 3. Lubisz szopy pracze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 1. Lubisz wilki ? 2. Lubisz fenki ? 3. Lubisz szopy pracze? 1. Meh. 2. Meh. 3. Me... to znaczy fajne, fajne ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Heh Witaj na forum! Parę, prostych pytań: 1. Change'a (miasto Changeling'ów/Podmieńców) czy Imperium Sombrastyczne (znane również jako Sombraland) (pod władzą Sombry)? 2. Czemu wybrałeś Change'e... Znaczy, czemu tak wybrałeś? 3. Jak sądzisz, ilę tu wytrzymasz? 4. Hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 3. Jak sądzisz, ilę tu wytrzymasz? Już nie wytrzymał. Banned. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 A No to miło. Za co dokładniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 A jesze zapytam - ser czy pomidor ? - kanapka czy nie kanapka ? - fotel czy sofa ? - nope czy eyup ? - Celestia czy luna ? - Twi alicorn Sparkyl czy Twi Sparkyl ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Witaj. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Masz zwierzątko? 4. Lubisz nietoperze? 5. Ulubiony gatunek filmowy? 6. Psy czy koty? 7. Lubisz Octavię? 8. Co sądzisz o klaunach i cyrkach? ;_; Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 28, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Ojej, ale pytań się nazbierało w miesiąc... Po kolei: @Timber 1. Nie wiem 2. - 3. Tyle ile wytrzymam w całych internetach 4. Hug poprzez kabel :# @Decaded Awwwyeeeaaaah unban @Timber x2 Nie chcę o tym rozmawiać :# @Cassidy 1. Ser :# 2. Khanapka! 3. Kanapa 4. Nope 5. Trudne pytanie <Pan Minish myśli w0w> 6. Twi sparkyl :# @Ryś Raindrops 1. Wolę kuce :# Ale tak 2. Jak dasz zdjęcie to odpowiem XD 3. Ja nie, ale brat tak, psa. 4. Tak i nie. 5. Anime z kultury Otaku 6. Psy :# 7. Nawet 8. Faceci z namalowanymi pyskami w nadmuchanym wielkim namiocie robiącym z siebie idiotów :# Taka odpowiedź na szybko C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 To ja przywitam cię tak jak to robią najstarsi apacze. Howgh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się