PonDrop Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Witam wszystkich mam na imie Piotr wiem wiem brzmi to jak zdepnięty pomidor.Mieszkam w Drezdenku razem Maxfull mam 17 lat tworze muzykę elektroniczną z Mck jeżeli macie jakies pytania pytajcie XD. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Ja mam jedno... Lubisz szopy pracze? Albo od razu spytam też o ulubiony kolor.. i ulubione zwierzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonDrop Napisano Maj 30, 2014 Autor Share Napisano Maj 30, 2014 Ja mam jedno... Lubisz szopy pracze? Albo od razu spytam też o ulubiony kolor.. i ulubione zwierzę tak lubie je prać XD dziwne pyatnie ale ok 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 tak lubie je prać XD dziwne pyatnie ale ok ;- ; ... to nie dziwne pytanie. szopy pracze to zwykłe słodkie i urocze zwierzęta. ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonDrop Napisano Maj 30, 2014 Autor Share Napisano Maj 30, 2014 ;- ; ... to nie dziwne pytanie. szopy pracze to zwykłe słodkie i urocze zwierzęta. ;3 jak kto woli hehe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Witam, witam Ulubiona muzyka? Ulubiony kucyk? Ulubione zwierze? A jak odpowiesz to leć zwiedzać forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LongMan Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze! Na początek kilka pytań ^^ : 1. Lubisz deathcore? 2. Lubisz anime? 3. Co nakłoniło Cię do obejrzenia MLP? 4. Grasz w jakieś gry komputerowe? Jak tak to w jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest Twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) Heh Witaj na forum! Parę, prostych pytań: 1. Change'a (miasto Changeling'ów/Podmieńców) czy Imperium Sombrastyczne (znane również jako Sombraland) (pod władzą Sombry)? 2. Czemu wybrałeś Change'e... Znaczy, czemu tak wybrałeś? 3. Jak sądzisz, ilę tu wytrzymasz? 4. Hug? 5. E= Edytowano Maj 30, 2014 przez Timber Dębowa Tarcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 1. Ulubiony artysta fandomowy? Czyli: muzyk, pisarz, malarz. 2. Dlaczego akurat MLP? 3. Hug? I witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 A jesze zapytam - ser czy pomidor ? - kanapka czy nie kanapka ? - fotel czy sofa ? - nope czy eyup ? - Celestia czy luna ? - Twi alicorn Sparkyl czy Twi Sparkyl ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonDrop Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Witam, witam Ulubiona muzyka? Ulubiony kucyk? Ulubione zwierze? A jak odpowiesz to leć zwiedzać forum. wiec moja ulubiona muzyka to rock i tez muzykę klubową .Mój kucyk to Luna , kocham egzotyczne zwierzęta a zwłaszcza węże Witaj na forum i baw się dobrze! Na początek kilka pytań ^^ : 1. Lubisz deathcore? 2. Lubisz anime? 3. Co nakłoniło Cię do obejrzenia MLP? 4. Grasz w jakieś gry komputerowe? Jak tak to w jakie? 1.Niestety nie lubię 2. nie przepadam 3. Przyznam się że z jednej strony był to przypadek a z drugiej ciekawość.Gdy odpaliłem pierwszy odcinek po 5 minutach wyłączyłem,ale było coś w tym że szybko do tego wróciłem 4.tak gram w gry a zwłaszcza w quake Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest Twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? 1.quake 2.Lubię oglądać ale niekonieczne stare 3.Mam parę ulubionych książek zwłaszcza autorstwa Dean R.Koontz - Złe miejsce gorąco polecam Heh Witaj na forum! Parę, prostych pytań: 1. Change'a (miasto Changeling'ów/Podmieńców) czy Imperium Sombrastyczne (znane również jako Sombraland) (pod władzą Sombry)? 2. Czemu wybrałeś Change'e... Znaczy, czemu tak wybrałeś? 3. Jak sądzisz, ilę tu wytrzymasz? 4. Hug? 5. E= 1. Trudno wybrać to i to 2.XD 3.Bardzo długo wole takie osoby niż być kibolem 4. 5. E=mc2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 5. E=mc2 Cydr za poprawną odpowiedź! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonDrop Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Cydr za poprawną odpowiedź! z szczera chęcią 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 yo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się