plx Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Tak się składa, że EA ostatnio zaczęło robić bardzo fajne promocje (co dziwne, jak na takich szatanów). Na Originie (ichniejszy Steam) możemy sobie za darmo do 3 czerwca przypisać BF 3 do konta. Wtedy będziemy już mieli go na zawsze. Co prawda w edycji cyfrowej, więc 20gb ściągania, ale jest Ja już swojego mam i gram - bardzo dobra gierka Jak ktoś jest chętny, to niech się spieszy, 3 czerwca już niedługo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Matko Bosko i reszta, 20 gibagajtów. Na internet 100 kb/s. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Jak to pobieram to co jakiś czas mam błąd że nie może iść dalej, muszę wtedy klikać kontynuuj, ale 53% już jest. Zapewne tak długo idzie bo sporo osób pobiera i jest przeciążenie ale co tam. Dobra gra za free zawsze spoko, mam nadzieje że trafi się Dragon Age: Początek za jakiś czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Na net 100 - 200 kb/s xD ludzie.. na steam pare dni pobieralem gry 120gb, a szkoda ze Bf3 mi nie pójdzie A tak to bym naprawde pograł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Za bardzo lubię XP,ale dodałem do orgina.Poczekam,aż mi komp pieprznie,to wtedy zmienię łindołsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Pobrałem,dwie godziny pobierania,nie działa. A sprzęt by bez problemu wytrzymał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 (edytowany) Pobrałem,dwie godziny pobierania,nie działa. A sprzęt by bez problemu wytrzymał. Mi się dwa dni pobierało, i działa bez zarzutów. 70 fps jest, ogólnie gierka spoko ale i tak w nią ssę. Edytowano Maj 31, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Ja od siebie dorzucę fun fact: Właśnie zorientowałem się, że na Originie można użyćwłasnej okładki dla gry, zatem: http://puu.sh/99wOu/d563f90e9e.jpg -> Okładka BF3 na Originie, a w niej ten gif: http://puu.sh/99wTj/a26fe20a61.gif Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Mnie sie szybko pobralo w 30minut , i fajnie sie gra ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 30 minut? a ja myślałem, że moje 3 godziny to szybko. Ogólnie to gra gładko chodzi mi na średnich detalach i 1280x700, co mnie dziwi, bo mam lapka ze zintegrowaną grafiką od AMD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Mi się dwa dni pobierało, i działa bez zarzutów. 70 fps jest, ogólnie gierka spoko ale i tak w nią ssę. Nie,teraz się coś pozmieniało,naprawiło i działa. Gra robi wrażenie,nie wiem czy gram dobrze,brałem tylko w kampanię,na poz.łatwym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Promocja skończona, ja narazie mam 3 lvl pvp i cisnę kampanię na wysokim, mordęga, 4 hity z byle karabinku i leżysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Za bardzo lubię XP,ale dodałem do orgina.Poczekam,aż mi komp pieprznie,to wtedy zmienię łindołsa. Popieram 100% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts