TheFallenVasquez Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) Cześć jestem tu nowy i lubię kucyki pony. Edytowano Lipiec 29, 2019 przez TheFallenVasquez 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 U fafa aha. A może cuś więcy o sobie powiesz, może gdzie mieszkasz, czy lubisz sprzęty spod znaku Unitra, ulubiony kucyk, jak zostałeś brony(sław) i coś od siebie. A tak a apropo to witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Uuuu, widzę Moonstuck miano nosi takież jak i ja. Miło. Zatem siedźcie tu, towarzyszu i bawcie się dobrze, jeno modów nie wnerwiajcie, bo na kopacch wylecicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Witaj witaj witaj! Tez byłam nowa ale juz sie oswoilam z tym ciekawym forum ^^ Teraz pytania: -ulubiona postać? -ulubiony smok? -Sowalicja vs Spike -muffinki vs ciasta -lubisz Cadance, czy wolisz Armora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Witaj i baw się dobrze :-) 1. Luna czy Nightmare Moon? 2. Ulubiony antagonista 3. Ulubiony kucyk z Mane 6 4. Jak trafiłeś na forum? 5. Jesteś w innych Fandomach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 (edytowany) Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest Twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? i lubię kucyki pony. Sarkazm, czy srakazm? Edytowano Czerwiec 3, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Cześć jestem tu nowy i lubię kucyki pony. Uważaj, niektórzy na tym forum za te dwa słowa w jednym zdaniu potrafią dostać niekontrolowanej padaczki i ślinotoku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 4.Hyy człowiek warga? xD Oczywiście, że tak Uważaj, niektórzy na tym forum za te dwa słowa w jednym zdaniu potrafią dostać niekontrolowanej padaczki i ślinotoku. Nie, po prostu chodziło mi o to, że brony powinien wiedzieć, jak poprawnie wymawiać nazwę jago ukochanego serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Witaj na forum i baw sie dobrze! Co sądzisz o Anime/Manga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanTobiPL Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Bosz... co za forum... wy tu tylko zadajecie pytania jednej osobie a ta jedna osoba odpowiada ? XD nie no w sumie to nie wiem ... pierwszy temat jaki widzę i pierwszy post jaki piszę a wbiłem przez NSReevix i jego opis na kanale YT znalazłem kilka jego kont też kiedyś widziałem kilka odc. z tych kucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Witam na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Bosz... co za forum... wy tu tylko zadajecie pytania jednej osobie a ta jedna osoba odpowiada ? XD nie no w sumie to nie wiem ... pierwszy temat jaki widzę i pierwszy post jaki piszę a wbiłem przez NSReevix i jego opis na kanale YT znalazłem kilka jego kont też kiedyś widziałem kilka odc. z tych kucyków To jest temat powitalny, weź wyjdź na światło dzienne do prawdziwego forum bo to jest część dla nowych osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanTobiPL Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 E ty mały... nie pyskuj ! a tak na serio to się z nim przecież przywitałem się już przywitać nie można ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 E ty mały... nie pyskuj ! Masz coś do małych? T^T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się