Szeregowa WW Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - No widzisz kochanie... - powiedziała i uśmiechnęła się. - Teraz już częściej będzie nam tak miło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) Amanda zastanawiała sie gdzie są Elizabeth i Marcus. Pokaz miał się niedługo zacząć, a ich nigdzie nie było ! Edytowano Lipiec 8, 2014 przez Crystalla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Wiesz, chyba czas już iść. - powiedział. - ubieraj się i spadamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 - No już już... Ale i tak się odwróć. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Wciąż nie widzę w tym sensu ale proszę bardzo. - powiedział i odwrócił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Dzięki. - powiedziała i przebrała się. Gdy skończyła pociągnęła chłopaka za rękę i popędziła w kierunku domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Zdradzisz mi kiedyś jaki widzisz sens w tym że mam się odwracać kiedy ty się rozbierasz ale za chwilę widzę cię w stroju kompielowym? - zapytał biegnąc za dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Bo jestem dziewczyną i tak już mam. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 - No, odpowiedź dobra jak każda inna. Jednak nie taka którą bym chciał, stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Amanda zauważyła Elizabeth i Marcusa wiec zawołała do nich : -Gdzie byliście pokaz już się rozpoczął !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts