Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Wciąż jesteś pewna że dasz radę wepchnąć mnie do wody? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - No jasne. To tylko kwestia czasu. - powiedziała i wyszczerzyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Zobaczymy. - powiedział uśmiechając się chytrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Jeszcze się policzymy mój drogi... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - No cóż, zobaczy się. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ech... Miły ranek. - powiedziała z uśmiechem i położyła się na piasku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ta, całkiem fajny. - stwierdził i również się położył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Gdyby tak było co dzień... - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Przecież jest. - stwierdził i spojrzał na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ale tak miło to już nie zawsze. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - No niby fakt. Chociaż jakbyśmy tak chodzili codziennie to by nam się znudziło. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ale dzisiejszy dzień jest lepszy od poprzednich. - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Myślisz? - zapytał i spojrzał na Elizabeth. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - No pewnie. - powiedziała i uśmiechnęła się bardziej. Spojrzała na Marcusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - A czemu tak sądzisz? - zapytał wciąż patrząc na Elizabeth. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - No bo wreszcie będę miała okazję dowiedzieć się czegoś więcej o tym co się dzieje z Abe'm. - powiedziała i wgapiła się w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Mhm. - powiedział i spojrzał na niebo. - Wszyscy się tak o niego martwią... a ja wątpię by żył. - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Tak dawno go nie widziałam... Zdążyłam zatęsknić. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Mhm. - przytaknął. Wciąż wpatrywał się w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ale jest jeszcze coś... - powiedziała i popatrzyła na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Co? - zapytał i spojrzał na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Dawno tak miło nie spędziłam z nikim czasu. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ja w też. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Elizabeth obróciła się na bok nachyliła się nad Marcusem i pocałowała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Marcus uśmiechnął się, objął Elizabeth w pasie. - Teraz jest jeszcze przyjemniej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts