Vortex Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Na forum jestem już trochę czasu, ale w sumie nigdy się tu nie przedstawiłem dokładnie. Postanowiłem naprawić ten błąd. Mam 20 lat. Uwielbiam noc i mróz. Zaraz po tym na liście są sport (od nart po skok w dal. Po szkole lekkoatletycznej tak już zostaje) historia i dubbing. Zajmuje się nim amatorsko, przez brak odpowiedniego sprzętu. Miło was poznać! Jeśli macie jakieś pytania to z chęcią na nie odpowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap i na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Księżniczka Luna czy Celestia - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? - Skąd jesteś? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) A czy można nie lubić Pinkie Pie? Uwielbiam ją Zdecydowanie Luna. Jest 2:30 w końcu. Nightmaremoon. Szczerze mówiąc jest mi to obojętne. Osobowość ma tą samą i to się liczy. Hmmm lubię przeglądać fanarty, sam tworzę pewien fanfic. Prace idą dość mozolnie. Jestem z Warszawy. Edytowano Lipiec 12, 2014 przez Vortex 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Cześć. Do ilu stopni na minusie lubisz mróz? Zdradzisz więcej szczegółów o Twoim opowiadaniu? Jaki jest Twój ulubiony kuc z tła? I pytanie specjalne (nie mogłem się powstrzymać ) Czy to Twoja rózga? Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 Cześć! Może być i -35' Mniejszej chyba nie pamiętam. Opowiadanie jest w formie audio. Nie jest to suche czytanie, a raczej bogata ścieżka z dźwiękami otoczenia, muzyką i postaciami z osobowością wyrażaną w głosie. My Little S.T.A.L.K.E.R. przenosi kucyki do Equestriańskiego odpowiednika Czarnobylskiej Zony. Będzie pełno postaci z serialu i fandomu a także OC ludzi, którzy by mi pomogli w jakiś sposób przy produkcji. Będą także nawiązania do ogólnie znanych w fandomie motywów np. Rainbow Factory. Cz. I jest już gotowa do odsłuchu na forum. Zdecydowanie moim ulubionym kucykiem tła jest Colgate, ze względu na kolory i na to jak wykreował ją fandom. Nieeee ja swoją trzymam w szafie XD Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Powiadasz, interesujesz się dubbingiem. Ja tez To pytania: -Shining Armor vs Cadance? -Ulubiony kolor? -Ulubiony gatunek kucyka? -Ponyville vs Canterlot? -Luna, Cela, Kredens czy Twi? -Masz własne OC? -Dubbingujesz coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Witaj. Co skłoniło do oglądania kucyków? Z jakich jesteś okolic? Byłeś lub masz zamiar bywać na meetach? Myślisz, że jest granica wieku na oglądanie kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) Powiadasz, interesujesz się dubbingiem. Ja tez To pytania: -Shining Armor vs Cadance? -Ulubiony kolor? -Ulubiony gatunek kucyka? -Ponyville vs Canterlot? -Luna, Cela, Kredens czy Twi? -Masz własne OC? -Dubbingujesz coś? shining armor Niebieski jak niebo Pegaz Ponyville iż ponieważ dlatego bo Pinkie Pie. Luna. W nocy w koncu zajmuje sie soba i odpoczywam po ciężkim dniu. Mam jednego. To Vortex z mojego profilowego. Ma ciężką osobowość. To mój Slim Shady. Chciałbym ale nie mam ostatnio czasu. Dubbingujemy z kumplem od dłuższego czasu Dragon ball z Abridged. Cześć kucykowy bracie. 1. Słuchasz rocku progresywnego. 2. A może jazzu? 1. Sorry utknąłem na bon jovi i żaden nowszy rock mi nie wchodzi jakoś. 2. Jazzu często, ale w tle bardziej, niż z wyboru. Edytowano Lipiec 28, 2014 przez Vortex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 No to piona i życzę dalszego powodzenia na forum jak i w dubbingowaniu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Sierpień 1, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2014 Witaj. Co skłoniło do oglądania kucyków? Z jakich jesteś okolic? Byłeś lub masz zamiar bywać na meetach? Myślisz, że jest granica wieku na oglądanie kucyków? Witaj! Wybacz, że dopiero teraz odpowiadam, ale wcześniej zabrakło mi sił i dopiero teraz mam możliwość. Skłoniła mnie dziewczyna i sama ciekawość. Nie wiedziałem, że fandom jest tak twórczy. Jestem z Warszawy. Mam zamiar wybrać się na jakiś jak tylko czas pozwoli. Myślę że nie. Każdy ogląda to co lubi i nic w tym dziwnego nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Jestem z Warszawy. Mam zamiar wybrać się na jakiś jak tylko czas pozwoli. Istnieje możliwość, że też wtedy będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze! Co sądzisz o Anime, Manga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Cześć! Nie czytam mang ale ogladam anime czasem. Niektóre mnie przerażają, ale mam pare ulubionych. Hellsing, Girls und Panzer, Dragonball, Shaman King. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się