Flippyn Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Cześć. Mam do was prośbę, poszukuję klimatycznej muzyki, jako, że lubię jej słuchać podczas jazdy. Chciałbym, żebyście wymienili się ze mną tytułami takiej muzyki, jako, że ogółem mam problemy z wyszukiwaniem fajnych tytułów. A o jaki klimat dokładniej chodzi? Myślałem o czymś w stylu Hans Zimmer - Gortz a Ran czy też Aleu - Who you really are. Taki, że tak powiem mistyczny czy też plemienny klimat ^^ Z góry dziękuję za odpowiedzi Link do komentarza
WilczeK Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Jak dla mnie, wszelkiego rodzaju Country Link do komentarza
Full Metal Dashie Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Mistyczny lub plemienny klimat? No nie wiem czy to trafi w twój gust ale kto wie. Manowar- Spirit horse of the cherokee The Underachievers- My prism The Underachievers- Leaving Scraps Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Temat ten nie ma nic wspólnego z twórczością fanów. Przenoszę do działu dot. muzyki. Link do komentarza
Recommended Posts