Cartoon Tiger Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) Temat mówi sam za siebie. Nasza bohaterka pragnie swojego portretu! Jeśli macie trochę wolnego czasu, zapraszam wszystkich do zmierzenia się z tym wyzwaniem. Ukazanie Nightmare Rarity w jej całej dostojnej pozie, może nie jednemu przysporzyć problemów. Zapraszam do wspólnej zabawy. Linki do prac umieszczajcie w spoilerach. Do zdobycia eventowy award! Nie liczy się konkurencja, tylko pomysłowość!! Lista artystów pod patronatem Nightmare Rarity: 1. Generalek, 2. Little Light, 3. GoForGold, 4. Hidoi., 5. Beret, 6. Loni, 7. AlciaPL v2, 8. Karcia, 9. Elfka z Amanu, 10. ryma2001, 11. Violett, 12. Silma, 13. StarostaXD; Zwycięskie prace konkursu "Czarny Klejnot" Praca Loni: Praca AlciPL v2: Praca Karcii: Edytowano Październik 23, 2014 przez Generalek Aktualizacja listy i dodanie zwycięski prac 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Meh meh. Nie zamierzam za to dostawać awarda, zbyt kiepskie to jest. Ot, rysowałem sobie niedawno dla ćwiczenia (kartka zwiera też dwie Luny). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Niezłe próba, lecz aby uwiecznić to co każdy we mnie widzi trzeba mieć nie lada talent. Poćwicz to może kiedyś rzucę więcej niż jedno spojrzenie na twoje starania. To i tak dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Mam nadzieję, że spodoba Ci się mój skromny podarek, Królowo. http://imgur.com/M4mGgSx Ta mina miała wyglądać inaczej :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Witaj, jedyna prawdziwa królowo nocy. Naprawdę ciężko uchwycić na czymś takim jak rysunek Twe piękno i majestat, ale postarałem się najbardziej jak umiałem. Mam nadzieję, że przypadnie Ci to do gustu. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Pozwólcie, iż ja się przyłączę. Narysowałam Nightmare Rarity wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 O! Jak miło zobaczyć ponownie narysowany dla mnie portret. Dziękuje c, Hidoi. Konkurs wciąż trwa, czekamy tylko na wybór nowego awatara, aby znów rozpocząć działanie w dziale. Ja na razie nic nie mogę zrobić, lecz królowa dalej czeka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Awardy wciąż aktualne? ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Będą oczywiście. Te co zostały rozdane zostaną tylko zmienione za udział, a za konkurs zrobi się nowe. Taką mam nadzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 (edytowany) Mam nadzieję, że jeszcze mogę oddać pracę... Proszę, Królowo. Mam nadzieję, że ci się podoba~ Edytowano Sierpień 28, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Jeśli konkurs wciąż trwa, z chęciom wezmę udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Oczywiście, lecz jak nie ma awatara działu to ja na razie nic nie mogę zrobić, ale dalej można przesyłać prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Wiń Turreta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Może w takim razie nie będzie jeszcze zastępca działu, już długo awatar się tutaj nie pokazuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Nagrody za udział dodane, popieram pomysł na oddzielne awardy dla zwycięzców. Wyznaczenie terminu zakończenia konkursu pozostawiam Kanclerzowi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Moja Rarity: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Och przepiękne są twoje starania ♥ Dziękuje ci sługo, lecz oczekuje więcej waszych portretów. Moja galeria nie może być pusta! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Cóż, zasady tematu nie zostały w pełni wyjaśnione. "Portret" stał się więc galerią prac naszych forumowych artystów. Przepraszam za wszelkie niejasności. Nadal będę starał nagradzać aktywność w tymże temacie, jednakże po przemyśleniu sprawy będę w tym nieco bardziej... powściągliwy. Zapraszam więc artystów spod patronatu Nightmare Rarity do wzięcia udziału w konkursie plastycznym: http://mlppolska.pl/watek/11143-konkurs-plastyczny-czarny-klejnot/ Możecie bez obaw zgłosić prace, które opublikowaliście tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Prace zgłoszone do "Czarnego Klejnotu": Karcia: Berette: Elfka z Amanu: Karcia: ryma2001: Silma: StarostaXD: Violett: Loni: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) to i ja dorzuce swoje wypociny Edytowano Listopad 26, 2014 przez CuteHornyUnicorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts