Tergos11 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Dzięki są świetne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Nic nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 To masz linkacze, może pomoże: http://static.pokazywarka.pl/i/3238967/782735/4.jpg?1408615977 http://static.pokazywarka.pl/i/3238967/229256/5.jpg?1408615977 http://static.pokazywarka.pl/i/3238967/368019/6.jpg?1408615977 Za sygnę wezmę się niedługo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 O, to ja poproszę o sygnaturę z moją postacią: I z tym tłem i z moim nickiem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 To ja poproszę sygnaturkę z nim ;3 ( Też go lubię, Elfko) : I z tym tłem: I z moim nickiem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Poproszę o sygnę z tym - W jednym obetnij bardziej na pyszczek [tak, aby sygnatura była w dopuszczalnym rozmiarze] I napis coś w stylu ,,Dlaczego mnie nie lubisz?'' Liczę,że bedzie bardzo urocze i że sie nie zawiodę Napewno wymyślisz coś aby ładnie wyszło, a nie zrobione jak paincie Down~ już poprawilam, sprawdź Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Celly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Poproszę o sygnę z tym -http://th06.deviantart.net/fs71/PRE/i/2014/060/9/0/little_ce-estia_by_ukulilia-d78g5ml.jpg W jednym obetnij bardziej na pyszczek [tak, aby sygnatura była w dopuszczalnym rozmiarze] I napis coś w stylu ,,Dlaczego mnie nie lubisz?'' Liczę,że bedzie bardzo urocze i że sie nie zawiodę Napewno wymyślisz coś aby ładnie wyszło, a nie zrobione jak paincie A mi jakoś link nie działa, bo mi ups wychodzi :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 No to ja też. Poproszę ava z Hmmm... *szuka* z tym oto tym! : Żeby był ten nie chibi (ten z lewej) z moim nickiem. No to liczę na ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Nowe czy zamówienia. Bleu, twa sygna: Milka: I twój Litho Stworku: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Nowe czy zamówienia. Bleu, twa sygna: Milka: I twój Litho Stworku: Oj, dzięki, dzięki, dzięki! Już sobie ustawię ! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Nowe czy zamówienia. Bleu, twa sygna: Milka: I twój Litho Stworku: Ja też dziękuje. Bardzo. Bardzo, bardzo, bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Celly: I Frodo. Sry, ale jak się nie ma pomysłu to się nic nie zdziała ;_____; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Celly: I Frodo. Sry, ale jak się nie ma pomysłu to się nic nie zdziała ;_____; Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Aaaaa, dziękuję Zdecydowałam się na tą z angielskim napisem *.* Śliczna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Elfuś, zrób mi bardzo cię proszę avatar z jakąś słodką Twilight. Może patrzącą gdzieś w dal, a może coś w stylu obrazka z sygny Celly. Ma być słodka i w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Elfie, Hehesz ma do Ciebie zadanie. Zrób Heheszowi sygne z... *szuka obrazka* hmm co by tu... o lol, dobra. Wiesz co? To walnij z tym xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 To jak Hehesz też chce, to Stworek także A więc, poproszę sygnę z tym: I napis: Chcę, by mój świat był Twoim, a Twój moim. Na tym polega przyjaźń. A tło byle jakie, byle było piękne. Czekam na twoją pracę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 (edytowany) Ostatnio jakoś mi się nic nie chcę, ale postaram się niedługo wziąć do pracy ;_;. Edytowano Wrzesień 10, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Ostatnio jakoś mi się nic nie chcę, ale postaram się niedługo wziąć do racy ;_; Racy Spoko, poczekam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Dobra. Ja proszę Sygnę... Tło jakieś z Ogniem, ewentualnie galaxy, i Hmmm... Wiem! Anakina z III części Star Wars. Najlepiej z mieczem świetlnymi i jak ma takie pomarańczowe oczy... I napis "Let the force be with you" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Elfuuś, przypominam się tak troszku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Elfuś, zrób mi bardzo cię proszę avatar z jakąś słodką Twilight. Może patrzącą gdzieś w dal, a może coś w stylu obrazka z sygny Celly. Ma być słodka i w ogóle. Nie ważne, że minęło mnóstwo czasu, mam jedno zamówienie zrealizowane xd. Ale, że minęło dużo czasu - wprawa zniknęła i z prac zadowolona nie jestem .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Dziękuję. Osładzają mi siedzenie w szkole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Czy mogłabym prosić avka z tym http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2012/040/2/8/seeu_render_by_kanonvocaloid-d4p7dq6.png i z jakimś ładnym napisem SeeU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Pytanie za 100 punktów: Czy dał byś radę zrobić gif'a <sygnę> z filmiku na youtube? Chodzi mi o moment w 2:39 do 2:42 gdy jedzą loda. Dało by radę? Wymiary sobie sam obrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się