Ten Hunter Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Siemanko nazywam się Piotr interesuje się grami i mam 12 lat My Little Pony zacząłem oglądać od miesiąca razem z siostrami Siostra na forum nazywa się Chika i to ona poleciła mi to forum. Trzymajcie się i sądzę ze będzie mi się tu podobać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Witaj na forum, baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Hey! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Widzę, że cała rodzinka już zawitała Miłego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Witaj na forum! Zainteresowałeś się z siostrami? Może jeszcze jedną zachęcisz? Jakimi grami się interesujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Zainteresowałeś się z siostrami? Może jeszcze jedną zachęcisz? Mamy jedną siostrę i ja jestem jego siostrą .... A co do ciebie, brother... Łap hu ga na start ! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten Hunter Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 interesuje sie strzelankami i grami akcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Księżniczka Luna czy Celestia - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten Hunter Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Księżniczka Luna czy Celestia - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie 1. tak lubie Pinkie 2.Luna 3.Discord 4.zdecydowanie Alikorna 5.fanfic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingrid Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Hej, hej, hej i czołem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Siemka! Kolejny sympatyczny ludź na naszym forum Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Siemka!Kolejny sympatyczny ludź na naszym forum Miłej zabawy. To tylko pozory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się