Anathiela Napisano Lipiec 16, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2015 I chwała ci za to, ktoś musi równoważyć mój antytalent Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 17, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2015 Ten twój człowiek przypomina mi TO. Jest lepszy od wszystkich twoich koniokształtnych produktów. Ogólnie największy problem jaki z tym wszystkim widzę, to że nie ma żadnych teł ani w ogóle prawie niczego oprócz postaci. Na twoim miejscu maznąłbym jakąś wielką scenę z dwoma czy więcej postaciami i zobaczył jak to wygląda. Znam tą postać z książki o rysowaniu fantasy xD. Wiem brakuje tła, nie rysuje tła ze względu braku kredek jak już to tam coś niewielkiego rysuje, wciąż rysuje coś innego nowego, w głowie jest idealne ale trudniej na papier przelać. Skupiam się na postaci, tło swoją drogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 22, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2015 Moje OC jako ponys: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktoria Turner Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Twoje prace są niesamowite! Widzę że masz duży talent oraz kreatywność, oby tak dalej! Nie nalegam... Ale... Ale... Ale może machniesz coś dla mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 26, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2015 Twoje prace są niesamowite! Widzę że masz duży talent oraz kreatywność, oby tak dalej! Nie nalegam... Ale... Ale... Ale może machniesz coś dla mnie? Czemu nie tylko napisz co, i podaj opis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktoria Turner Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Czemu nie tylko napisz co, i podaj opis. Mogłabyś Lunę? Najlepiej w jakiejś latającej pozie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Nowa praca: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 16, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2015 Nowy rysunek: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się