Halucynowaa Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Stworzyłam konto już miesiąc temu ale od nie dawna zaczęłam z niego korzystać. Znam tylko kilka osób ale chciałabym poznać więcej. Myślę że nie jest za późno żeby powiedzieć "Cześć!". Możecie mi zadać jakieś pytania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Witaj na forum! Parę pytanek 1. Ulubiona książka 2. Lubisz Sunset? 3. A Rainbow? 4. Masz zwierzaka? 5. A rodzeństwo? 6. Ile masz lat? Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Witaj na planecie kolorowych kucyków. Pytania: 1. Czy lubisz bulldog'i? 2. Czy czytasz Manga lub oglądasz Anime? 3. Ulubiony kucyk? 4. Pieniądze czy Miłość? 5. Shuriken czy Kunai? 6. Ile w tygodniu sprzątasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Siema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Czy jestem według Ciebie najdoskonalszą istotą na świecie? Witaj Halucynoowa Panno 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallenVasquez Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Witaj ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Witaj na forum! Parę pytanek 1. Ulubiona książka 2. Lubisz Sunset? 3. A Rainbow? 4. Masz zwierzaka? 5. A rodzeństwo? 6. Ile masz lat? 1. Igrzyska śmierci. 2. Jest moim ulubionym złym kucem. 3. Rainbow też ale nie jest moim ulubionym kucem. 4. Mam 10 papug. 5. Rodzeństwo też. 2 siostry (7 i 12 lat) i brata (19 lat). 6. Mam 13. 29 października mam urodziny. Witaj na planecie kolorowych kucyków. Pytania: 1. Czy lubisz bulldog'i? 2. Czy czytasz Manga lub oglądasz Anime? 3. Ulubiony kucyk? 4. Pieniądze czy Miłość? 5. Shuriken czy Kunai? 6. Ile w tygodniu sprzątasz? 1. Lubię. 2. Nie. Nie przepadam za tym. 3. Fluttershy i Applejack. 4. Miłość ale ani na to ani na to nie mam szans 5. To pewnie coś z anime więc Kunai. 6. Raz w tygodniu. Czy jestem według Ciebie najdoskonalszą istotą na świecie? Witaj Halucynoowa Panno Tak! Jak ja lubię Kiepskich. Fanką jestem panie Ferdynandzie XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Siemka! Baw się dobrze na forum. A jak byś chciała z kimś pogadać to Hehesz jest w pogotowiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 No to hej, witaj i baw się dobrze x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się