Cipher 618 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) UWAGA! Skracam datę oddawania prac. Termin: 19.10 23:39. Szczegóły - tutaj Jak sama nazwa wskazuje, tym razem pole do popisu, mają pomysłowi lub/i uzdolnieni plastycy. Podział na dwie kategorie, to jest: najlepsza praca, najlepszy pomysł przypadł wam do gustu. W związku z tym, tak będzie i tym razem. Swoje prace umieszczajcie tutaj, w postach. Rzecz jasna, w spoilerach. Rysunek? Płaskorzeźba? Drzeworyt? Model z plasteliny? Nie interesuje nas to. ZASADY: 1. Po zgłoszeniu prac, zostaną one umieszczone w dwóch ankietach: pomysł oraz wykonanie.2. Użytkownik, który zgłosił pracę, nie może głosować. Jeśli to zrobi otrzyma bana. We wszystkich kategoriach. Punktacja: 3pkt - pomysł2pkt - pomysł1pkt - pomysł 3pkt - wykonanie2pkt - wykonanie1pkt - wykonanie Tematyka Związana z Vinyl oraz Octavią. Resztę zostawiam wam Edytowano Październik 11, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza
Spring Apricot Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Jest jakiś konkretny temat prac? Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Przepraszam, zapomniałem. Byle w jakikolwiek sposób dotyczyła Vinyl i Octavii. To wszystko. Link do komentarza
Loni Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Przepraszam, zapomniałem. Byle w jakikolwiek sposób dotyczyła Vinyl i Octavii. To wszystko. Dopiero zainteresowałam się konkursem, a nie wiem gdzie dokładnie szukać informacji. Czy jest jeszcze aktualny? Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 Masz sporo czasu. Prawie cały miesiąc. Sprawdź wątek z zasadami. Znajdziesz tam wszelkie informacje. Jeśli są nieaktualne - uzupełnię je. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Temat zamykam i przenoszę do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts