Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (Aczkolwiek co?) Ban za to, że tak ładnie pisze opowiadania. (Tak, przeczytałem to opowiadanie na konkurs o Lyrze i Bon Bon.) @Ampere Ban za to, że nie mam pojęcia o czym mówicie. Za Ludzkość w imię Imperatora! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za bycie kłamstwo o byciu Świeżym, a będącym na forum od czasów przywitania mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (To nie kłamstwo, tylko mój nik jak coś Ci w nim nie pasuje, to możesz na mnie nie patrzyć) Ban za to, że twierdzi, że kłamię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za to, że użytkownikowi wyżej użytkownik ponad użytkownikiem wyżej dał bana o treści niezmiernie podobnej do jednego z moich banów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (Zrozumiałem, ale musiałem to przetworzyć 2 razy, ... starzeję się do tej roboty.) Ban z życia wzięty i kropka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za Slice of Life w powyższym banie (ja też musiałam to przetworzyć) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za spanie na avatarze. Hallo. Pani pegazico ... budzimy się do życia. Wojna, zwana życiem trwa w najlepsze, a pani śpi ... to nie poważne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za mówienie o świeżej wojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za to, że przeczytałam "śnieżnej" zamiast świeżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za to, że każdy się ze mnie śmieje ... to dopiero nie poważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban bo ja się nie śmieję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (no i tu mi się raczej należało) Ban za to, że jej teksty mi się podobają. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za to że dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban bo jesteś fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (ależ proszę bardzo, jestem nieco wybredny w związku z czytaną literaturą, ale Twoja mi się podoba @Ampere) (Również sorry, że teraz odpisuję ... :( ) Ban za to, że ja miałem to napisać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za kłamanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za refleks szachisty 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za długi post. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (edytowany) Ban odłamkowy. Edytowano Styczeń 13, 2016 przez Po prostu Tomek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Ban świetlny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Ban za bycie cymbałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Ban za obrażanie innych użytkowników forum bez powodu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Ban, bo święta już były CZEMU TE ŚWIĘTA JUŻ BYŁY???? Drugi ban za to, że sprawiłeś, że płaczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 ban za to,że się z tobą zgadzam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 @Ziemovit Dash spokojnie, jeszcze 344 dni i będą następne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się