Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za poprawianie kolegi. (Poza tym, ciągle nim zostanę nie zamierzam nic w tym wypadku zmieniać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za nie bycie nie-sobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (Nie sobą? To niby jaki wg Ciebie jestem?) Ban za to, że ma dziewczynę na avku, a jest facetem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 ban za bycie świeżym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za ten sam ban co wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za banowanie za powtarzające się bany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban, aby powiało świeżością w temacie, czyli zmiana tematu na inny. (Zaraz ... to jest pegazica? - -15 punktów do spostrzegawczości. Brawo ja.) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban bo brawo ty 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (Aha, teraz rozumiem o co z nim chodzi. Tak na marginesie, dla mnie Bóg jest jeden, więc nie mieszam się do boskich spraw, chociaż skoro jestem autorem, to mogę się za takowego uważać - bzdura, każdy ma boską cząstkę, przecież sami coś potrafimy stworzyć ) Ban za to, że dopiero teraz odkryłem iż mam -15 punktów do spostrzegawczości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za filozofofofowanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 ban za to że...... sama nie wiem za co 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (to może ja pomogę ) Dla koleżanki: ban za to, że jest noc. Ogólny: Ban za to, że jutro muszę iść do szkoły ... a nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 heheh noto daje ci bana że muszę pisać test szustoklasisty a mi się niechce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za to, że muszę gdzieś praktyki znaleźć, zaliczyć testy do zawodu, a za rok pomyślnie zdać maturę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Heh ban za.... to że ..... masz wojskowy avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban ponieważ, nie lubi wojskowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za bycie świeżym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 było, więc ban za powtarzanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za bycie źrebaczkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban, aby w końcu @Ziemovit Dash przestał mi dawać bana z powodu mojego niku. (Dla mnie jest ok.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 xD Ban za bycie Świeżym, ale nie bycie świeżym bo świeżym nie bycie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za imię legendarnego władcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za to, że tak, ponieważ nie aczkolwiek jednak. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za bycie śwież... Yyy... Ymm... Ban za ... Yyyy... Ban ... Yyyy... Ban za brak szacunku do świętego kultu CYMY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za brak poszanowania dla Podziemnego Ludu Umbrum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się