Zexel Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban za range, którą nie potrafiłem przeczytać za pierwszym razem ;___; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 (nie przejmuj się ... śpiąca pegazico, zawsze możesz zbanować) (ja nadal nie wiem co ona może oznaczać, ale przeczytać dam radę) Ban za niebieskiego pawia z okularami MLG. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban za to że nikt nie umie przeczytać mojej rangi (tak na marginesie, triskaidekafil to ktoś kto lubi trzynastki) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 (Eee ... jakiś spisek, typu Ilumianti? pamiętam, że podobno mieli 13 stopni wtajemniczenia, to o to chodzi?) Ban ponieważ ma tak skomplikowaną rangę w wymowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 (Tak, Illuminati. Nie no, tak na serio po prostu lubię trzynastki) Ban bo Illuminati 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 (Coś takiego, jak lubię piątek 13, dla mnie nie jest pechowy, ale jakoś tak dziwnie się wtedy poruszam ... na szczęście rzadko się zdarza taki dzień. Z kolei we Włoszech nie lubią liczby 17.) Ban, bo mogę gadać o teoriach spiskowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban bo właśnie o nich czytam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban za to, że śpisz i jednocześnie piszesz posty (ja też chce tak umić! ;___;) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 (Nie ty jeden.) Ban bo widzisz świat w czarnych kolorach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban bo jest tylko jeden czarny kolor, reszta to odcienie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban za uważanie czarnego za kolor ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban, za to, że ... ma rację. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban za zbyt dużą reputację (; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 ban bo get dunked on. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban za hipnotajzing sygnaturkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban za wymyślone słowo and stuff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban bo jest dostępny ... tymczasowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban za to, że nie mam rąk ;____; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 ban za wojskowy avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban za krytykę Świeżego. Dajmy już chłopakowi spokój... Spoiler Mnie to nie dotyczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Ban bo GET REKT E T R E K T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 (Ahhh ... czy wam aby czasem sufit na łeb się nie spadł?) Ban za to, że mnie obgadujecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Ban za udawanie badass'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Ban, bo rekruty nie złodupce. One pierwsze zdychają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Ban za dwa ognie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się