Szonszczyk Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 (edytowany) Ban dla mnie, bo ktoś się na żartach nie zna. * @Dashidania używa swojego banana* Masz bana za użycie banana. Edytowano Styczeń 18, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 ban za wtf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Jak to za wtf? Masz BANana za użycie bana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *wyjmuje "Kosę"Karambit i idzie na chate MasterOfRainbows i dźga krzycząc* Masz bana za BANANA! *wychodzi jakby nigdy nic* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *wyciąga zapasowego BANana* "Error 404 - BANan not found" Holender, przecież go oddałem Ban za usiłowanie zabójstwa. Jeszcze nie zginąłem bo tu piszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za bycie terrorystom. Pewno wysadziłeś WTC!!! A nie to był samobójczy atak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za nazwanie Miszcza Tencz terrorystą. ("Too late bro") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *powraca do domu MasterOfRainbows i dobija za pomocą AK-BAN47 i zabija* BAN! *i ucieka przed glinami* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *pada nieżywy* A nie czekaj, nie wyłączyłem piekarnika. *wstaje i idzie do domu* *znajduje banana w kuchni* No to teraz jesteś skończony! Masz bana, bo znalazłem swego banana! *znowu pada nieżywy* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 (edytowany) 15 godzin temu MasterOfRainbows napisał: *pada nieżywy* A nie czekaj, nie wyłączyłem piekarnika. *wstaje i idzie do domu* *znajduje banana w kuchni* No to teraz jesteś skończony! Masz bana, bo znalazłem swego banana! *znowu pada nieżywy* *unika BANana i ucieka a policja go goni* HWDP *Policja postrzeliwuje go i pada w krwii* *przywraca do życia MasterOfRainbows* *sumienie go gryzie* Edytowano Styczeń 19, 2016 przez TwilightSpringTrapPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban, w imię Pana Janusza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 (edytowany) VAC,acje cię zsyłam muhahah*Zmienia w Purple Guya* Edytowano Styczeń 18, 2016 przez TwilightSpringTrapPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za te dzikie RP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za FNaF'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *wchodzi do domu Lucas z Nożem i dźgam* Ban za REKT *wychodzi z domu jakby nigdy nic* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za apokalipsę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *wchodzi do domu rekruta i go zabija* Ban za Mann co! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za SAXTON HAAAAAAAAAAAALE!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *Nosi Shotguna i strzela w Lucasa* *Nightmare*Ban! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban bo co się tu odpiehdala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *I will be back. Hasta la vista.* - rozwala z RPG TwilightSpringTrapPL, bo ten go zabił. Ban, bo ożyłem, zwracając się przeciwko pozostałym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *powraca do życia jako Nightmare TwilightSpringTrapPL* *I Morduje tych co przeżyli* Ban Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *unika strzału gwiazdą i kontratakuje z atomówki* The Last Ban(an)a. FOREVER! *oddale się jak pyro" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *odbija i zabija atomówką* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban bo obaj nie żyjecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się