Świeży rekrut Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, ponieważ wystarczy wziąć wasze ulubione universum i dodać do niego kuce. Tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, bo zrobiłam tak i wyszło jak wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 (Co już się poddajesz? Uszy do góry, przecież nikt pisarzem się nie urodził. Bierzesz co masz, kształcisz tak jak to sobie wymyśliłaś. Pamiętasz o ograniczeniach kuców, dajesz im swój świat i po robocie.) Ban na zachętę obu paniom. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, bo czuję falę ciepełka. Racjas gracjas. Uszy na sztorc i do roboty! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, bo ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, bo bananowa euforia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, bo wreszcie udało mi się kogoś zmotywować ... za co mnie kolega Flashlight nienawidzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, bo mi smutno/nudno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban bo kolega widzę niezdecydowany w swoich odczuciach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban bo jedno powoduje drugie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 (Proponuję załączyć ulubioną nutę, na mnie działa. Chyba, że to coś głębszego, to trudno.) Ban bo trzeba walczyć z nudą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, bo próbuję, a z anime wychodą tylko gównine tytuły D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 (edytowany) ban Edytowano Styczeń 20, 2016 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, bo gra idzie chwilowo jak krew. Z nosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 (Udało mi się ... chyba, zmotywować koleżankę wyżej.) Ban, gdyż w zasadzie nie umiem motywować, ale jakoś mi to wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, gdyż umiesz motywować, chociaż chyba jednak nie będzie do crossover (; 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 ban bo i mnie zmotywowałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 A zbanujcie mnie wszyscy! Ban, bo jutro czwartek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 ban bo tak chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, bo jutro na rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 (Do pracy? Nieważne) Ban bo spadam. HAHAH! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, bo skakanka się nie znieści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban bo zima jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban, bo nie wiosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ban bo jutro na 5 mam wstać, a na dodatek z telefonu pisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się