PrinceKeith Napisano Marzec 1, 2016 Share Napisano Marzec 1, 2016 Za to, że twój nick kojarzy mi się z jednym takim debilem Łukaszem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 1, 2016 Share Napisano Marzec 1, 2016 Ban, bo ja na Łukasza nie narzekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo Smuga zawaliła Cię z motora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban za obrażanie innych, bo gadać z Tobą po ludzku, nie da rady. Wyzywasz niewinnych ludzi jak leci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo myślisz żem chamska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo do tego suchar i będzie kanapka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 (edytowany) Ban, bo chce tostowy do pucharów się skończył a do Tesco 4 kilosy Edytowano Marzec 2, 2016 przez Clocky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo ruski rok prędzej minie nim tam dojedziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo ty pewno tesz chleba testowego nie masz, a jak masz to nie porzyczysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo jestem wkurzony na dzisiejszy dzień, a jeszcze się nie skończył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 (edytowany) @ClockyBan, bo bida w kraju, w twoim chlebaku. Edytowano Marzec 2, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo mógłbyś być milszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo mi nie odpisałeś, w sprawie, o której wiesz o co chodzi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban bo na wojnie tak już jest xd 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo znasz Bluzę i Maskę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ulubieńce z proxy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo zapewne chcesz zabrać mi Tobiaszka. Ale to mój huzbando xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban bo nie, wolę Hoodiego XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo Masky się fochnął, że go nikt nie kocha i się zamknął w łazience. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban bo o cholera ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo czasem tak mam, że nic mi się nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo smok wyszedł z kibla pocięty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo każdy jest powalony na swój sposób i nic tego nie zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo nie lubisz creepypast Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo nawet nie wiem co to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się