PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo ta piosenka z "Miasto 44" którą mam śpiewać na zajęciach jest dziwna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban bo znudziła mi się ta zabawa ale zrobiłem się śpiący podczas czytania książki, wbiłem na forum i przypomniałem sobie o tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo zapomniałeś o forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 @Maniek Ban, bo witamy w świecie żywych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo nie przywitałeś radosnym Hoi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Marzec 3, 2016 Share Napisano Marzec 3, 2016 Ban, bo moja aktywność spadła i trzeba to nadrobić 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 3, 2016 Share Napisano Marzec 3, 2016 (edytowany) Ban, bo się zgadzam z tym panem powyżej. Ban, bo coś tu cicho. Edytowano Marzec 4, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ban bo edytowany post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ban, bo ciebie jeszcze brakowało xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 1.03.2016 at 22:04 Świeży rekrut napisał: Ban, bo pomagałaś mi w pisaniu tego skurczybyka, (pamiętasz ... STOJAK!) a z kolegą gadamy o technice 3D. Widzisz? Wszystko idzie ku lepszemu.@Lucas Jeśli jesteś poniekąd zaciekawiony, to zapraszam na PW, przekażę ci Prolog, o ile masz czas i chęci, bo Poulsen dał nowy rozdział Fallouta. Wracając, to ja bym musiał się dowiedzieć jeszcze dużo, aby takiego arta zrobić w Blenderze. baqn, bo to było fajne : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ban bo mi zimno i łeb mnie boli 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 ban,bo współczuje 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ban, bo u mnie lato!... w kurtce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ban, bo u mnie tak wiało, że ja nie mogę, a na górze miałem tylko swoją 93 (bluza wojskowa - polski wzór maskowania) a nawet kaszlu nie dostałem. Wiało tak mocno, że mnie cofało do tyłu, ale nic mi nie było. Hehe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ban, bo czekam na kinge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ban bo jej nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ban, bo ja też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 ban, bo nie możecie jej znać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ban, bo to tajemnica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 ban, bo racja @Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 A ja dalej nic nie wiem. Ban, bo mam dosyć dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ban, bo paskudna pogoda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) Ban, bo jutro szkoła mnie zamorduje. Edytowano Marzec 5, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ban, bo jutro niedziela kolego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Ban, bo weekend jest za krótki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się