Mephisto The Undying Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 - Mam nadzieje że się pośpieszy... - mruknął pod nosem. Powoli zaczęło go męczyć to całe czekanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Dante drgnął lekko i złapał się za bok Rana którą zarobił na ostatniej walce doskwierała mu lecz on na to nie zwracał uwagi. Usiadł na najbliższym drzewie, ściągnął górę zbroi i podciągnął koszulę pod którą miał bandaż. Dotknął go i syknął. Po chwili ściągnął go, z kieszeni wyciągnął igłę i grubą nić. Następnie wbił ją w bok i zaczął zszywać ranę. Gdy skończył odetchnął z ulgą, ubrał zbroję i zaczął myśleć nad czekającym ich zadaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Louise stała jeszcze chwilę w komnacie po czym wyszła. Zauważyła małą grupkę. Podeszła tam - Czołem! Nazywam się Louise i jestem z gwardii Zuzanny Łagodnej. A jak wy się nazywacie?- zapytała zawieszając głos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 - Vilkas Ysrgramor. - przedstawił się nowo przybyłej dziewczynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Dziewczyna uśmiechnęła się lekko. -Jestem Lucy, gwardzistka Króla Edmunda Sprawiedliwego. - lekko ukłoniła się, po czym zwróciła się do wszystkich - Sądzę że możemy już iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 - Ja jestem gotowa- powiedziała zdmuchując resztkę kurzu ze strzały i chowając ją do kołczana- Nie wiem jak wy. A tak przy okazji miło mi cię poznać Vilkas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 - Jestem Dante z gwardii króla Piotra Wielkigo.- powiedział kłaniając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 - Wszyscy gotowi? - zapytał poprawiając plecak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 - Jestem gotów.- powiedział zakładając. hełm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Louise wyjęła mapę i zaczęła jeździć po niej palcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts