Dolar84 Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Witamy! Jako że wydanie pierwszego numeru Equestria Times opóźnia się niepomiernie, to w ramach sutej łapówki postanowiliśmy dać oczekującym pierwsze i jednocześnie ostatnie wydanie "MANEzette Komiks". Kolejny numer zostanie już wydany po szyldem Equestria Times, jednak ten mieliśmy zaplanowany od bardzo dawna. Tak więc, nie przedłużając, oddajemy w Wasze ręce (po drobnym falstarcie) 100 stron wypełnionych komiksami. Życzymy przyjemnej lektury! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Można się spodziewać w przyszłości podobnych komplikacji komiksów? Pomysł jest jak najbardziej ok, moim zdaniem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Tak jak Dolcze napisał, tak, ale pod znakiem Equestria Times. Z mojej strony gratulacje za udaną robotę z komiskami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 9, 2014 Autor Share Napisano Październik 9, 2014 Można się spodziewać w przyszłości podobnych komplikacji komiksów? Pomysł jest jak najbardziej ok, moim zdaniem. Jak najbardziej. W tej chwili planujemy wydawać numer raz na kwartał - niestety tłumaczenie, a zwłaszcza podkładanie tekstów zajmuje dużo czasu, tak więc trudno byłoby wydawać szybciej. Oprócz przedstawionych w tym rozdziale historii, mamy na oku już kilka kolejnych, więc materiału nie powinno nam zabraknąć. No i postaramy się nie schodzić poniżej 100 stron na numer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Bardzo fajny komiks, najbardziej wkręcił mnie "The Night the Magic Died", jest prześwietny! Dołączam do osób, które są za kolejnymi wydaniami kompilacji komiksów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 [...] jednak ten mieliśmy zaplanowany od bardzo dawna. [...] Ciekawe skąd te późnienia... Nie dało się wypuścić tego wcześniej? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Komiksy są doskonałe. Trudno powiedzieć, który jest "naj". Bardzo mocno spodobał mi się ten o CMC. Okładka? DUBSTEP Gun i wszystko jasne I ten tekst na końcu... świetna robota. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) Świetny, uwielbiam wszystkie komiksy z MLP ale nie znam dobrze angielskiego by je czytać, dziękuje. A co do komiksów-: 1.Masa małych komiksów humorystycznych - super. Ale Discord dość tam rządzi razem z Celestią (i co to jest ten makabryczny Discord bez połowy anatomii?) 2.Historia z tym wilkiem (nie, nie pamiętam tytułu)- całkiem fajna, mnóstwo podniosłych monologów o różnych rzeczach. Lecz z sensem i mądre. Szczególnie to o Spojrzeniu Fluttershy mnie poruszyło, nigdy nie myślałem o tym w taki brutalny sposób (A tak w ogóle, komuś się też skojarzyło to co Nahmet zrobiła Fluttershy z Pokutnym Spojrzeniem Ghost Ridera? Czujesz ból wszystkich osób które zraniłeś...) 3.To o Dusk Shinie ale tylko on jest ogierem...tak, facet i piątka klaczy. I manga. To aż się prosi o jakąś komedyjke gdzie nerd spotyka parę dziweczyn...eh. Ale lubie Dusk'a, trochę inaczej niż Twi bo o ile Twil'y wydaje się przesłodka wspaniała i inne wywyżaszanie nad piedestał klaczy to Dusk nie jest kobietą w żadnym stopniu i mógłby być po prostu...moim kumplem. Takim z którym całymi dniami gadamy o sesjach D&D oraz historiach światów fikcyjnych. 4.Historia na samym końcu pisma- piękne, po prostu piękne i jeszcze bez dialogów. Wtedy trzeba operować tylko obrazami i tak pokazywać emocje. Piękne. Po prostu. Edytowano Październik 19, 2014 przez Matyas Corra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 1. To jest Grievousfan - tego nie ogarniesz 3. Są opowiadania opowiadające o Dusku i jego przygodach, póki co wyłącznie po angielsku, ale trochę ich jest 4. Polak potrafi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Przez chwilkę miałem mocny mindfuck - Solaris napisał koment, w dodatku zmienił nick, avka, i wali byki jak szalony. Dobrze, że sobie sprawdziłem. SE, prośba, przed kliknięciem opcji "napisz" przeczytaj swój komentarz, albo edytuj go, ponieważ robisz mocno rażące błędy. To tak na przyszłość dobra rada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Bardzo przepraszam. Jestem dysgrafikiem i często mam problem z pismem. Już wiele razy zostało mi to wytknięte (ba, raz nawet chyba dostałem za to bana) ale staram się poprawiać możliwie wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 o ile mi wiadomo, dysgrafia polega na szpetnym charakterze pisma, ale mogę się mylić. Tak czy inaczej, patrz po prostu po raz drugi, trzeci a nawet czwarty jak trzeba, zauważaj własnę błędy i będzie lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 (edytowany) o ile mi wiadomo, dysgrafia polega na szpetnym charakterze pisma, ale mogę się mylić. Tak czy inaczej, patrz po prostu po raz drugi, trzeci a nawet czwarty jak trzeba, zauważaj własnę błędy i będzie lepiej Nie, nie mylisz się. Jestem dysgrafikiem. Wypełnienie świstków na poczcie, zajmuje mi "trochę" czasu. Nie wspominając o druczku w banku. Mówiąc krótko, muszę uważać, żeby "G" nie wyglądało jak "6", czy "t" jak "ł". Odsyłam do Wiki. Co do błędów - to dysortografia. Osoba w pewnym momencie, zauważa błąd i go poprawia. "Za moich czasów" nie było mowy, o czymś takim. Tym bardziej, że mieszkam w małym miasteczku. Non stop " "2" za dyktando. Uświadomiła mi to nauczycielka w trakcie praktyk, mówiąc o uczniach z "immunitetem". Część stara się jak może. Na dyktandach skreśla "morze" i pisze "może" - nauczycielka przymyka na to oko, ba nagradza za starania. Inni mają to gdzieś. W końcu mają "immunitet" Edytowano Październik 19, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Aha, czyli dysortografia. Przepraszam słówko mi wyleciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się