Sowa Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Witajcie ogiery i klacze! Czwarty numer już od jakiegoś czasu wisi w sieci, więc czemu by nie sprawdzić co w nim się znajduje? Znajdziecie go na naszej witrynie internetowej. Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trouble is Friend Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Super, że się wreszcie pojawił Jak tylko znajdę chwilkę czasu to przeczytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Juhu, wyszło xD Na pewno zajme się nim wieczorem, okładka zachęca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 czekalem na to i zycze innym milego czytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Przeczytałem tę gazetkę i widać, że dużo roboty wkładacie w nią ^_^ Jedynie co zauważyłem, to ten link do wideo w tym wywiadzie z bronym o niezłych wąsiskach nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Fajny numer. ^^ Trochę trzeba było na niego czekać, ale warto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Najbardziej spodobał mi sie wywiad z Dustykattem. Ogólnie bardzo dobrze zrobiona gazetka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 "Przeczytaj własny nick w stopce redakcyjnej. Bądź z siebie dumny jak z Kutna na Alfa Centauri":rainderp: Złożenie znakomicie wyszło. Artykuły przeczytam, jak się ogarnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Super gazetka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Super gazetka. Najlepszy przepis na muffinki (na pewno je zrobię ) i portret psychologiczny Luny . Z niecierpliwością czekam na następny numer! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 numer gites, choć już nigdy więcej Sowie nie dam napisać pierwszej strony bez mojego nadzoru poza tym, że "reklama" leży, to jest git, tylko kurde czemu zrobiliśmy gazetkę na 43 strony? jeszcze trochę, a przekroczymy magiczną 50-kę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Autentycznie prawie beczę z dumy. Zdałem sobie sprawę, że to na tym forum powstała ekipa tak świetnego czasopisma dla bronies. Wywiad z Najbardziej Męskim Bronym Na Świecie... Jasny gwint. Nie ma słów, które opisałyby moją dumę dla całej ekipy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Mmmm muszę sprobowac tych muffinków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Mam pytanie. Chciałem sobie zrobić muffinki według przepisu derpy, ale nie wiem czy tam jest błąd, czy 3/4 szklanki mąki faktycznie wystarczy na 50 sztuk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 To ciasto rośnie w trakcie pieczenia, więc to nie błąd. Przy czym przepis zakłada chyba, że używasz małych foremek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się