Cipher 618 Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Od jakiegoś czasu nie otrzymuję powiadomień o nowej PW. Długość wiadomości czy użytkownik nie mają znaczenia. Sama wiadomość jest, ale nie pojawia się powiadomienie.Co innego tematy/zabawy - tutaj jest ok. Jedynie powiadomienia o PW sprawiają problemy.Przeglądarka - Opera (Win 8.1)Styl - ciemnyPróbowałem wyczyścić skrzynkę niemal do zera - nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Również nie pojawiają mi się informacje o wiadomościach. Korzystam z Safari, mam ciemny styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Może to nieco trywialne, ale sprawdzaliście ustawienia powiadomień w swoich profilach? Spróbujcie je włączyć i wyłączyć, przetestować, jeśli nie przyniesie to rezultatu zrobić to jeszcze raz? Klikacie na swój nick w prawym górnym rogu ekranu -> Ustawienia -> Opcja powiadomień -> linijka prywatne wiadomości: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Sytuacja obecnie wygląda tak, że raz otrzymuję powiadomienie, raz nie. Opcja była przez cały czas zaznaczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Ja kiedy forum mi świruje czyszczę pamięć przeglądarki i wywalam historię. Z powiadomieniami nie mam żadnych problemów, lecz czasem nie zapamiętuje ustawień, które działy są zwinięte a które nie. Sprawdzaliście na kilku przeglądarkach? Warto zrobić taki myk. Może to wina tej konkretnej. Jeśli to nie pomoże, to tylko Skysplit tu pomoże... Albo zepsuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Nie, postaram się popróbować na innych, w każdym razie narazie skorzystam z tableta, a instalowanie na nim kolejnych orzeglądarek tylko zawala pamięć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 24, 2014 Autor Share Napisano Październik 24, 2014 Przeglądarka wyczyszczona, opcje sprawdzone. Zobaczymy jak to będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts