BiP Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Liga Znaczkowa wita W tym temacie, będzie można rozmawiać na temat pytań i odpowiedzi, do każdej klaczy. Zapraszam do pisania sugestii, uwag, czy zwykłych komentarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 5. Tylko nie za mocno. Jak mnie ostatnio przytulił Bulk Biceps to myślałam, że lewe żebra spotkają się z prawymi. 7. Serio? Do tej pory wszyscy mówili to Sweetie. Dzięki 5.Spokojnie, nie jestem tak umięśniony Umiem być delikatny.7.Proszę bardzo Jesteś dla mnie uroczo swojska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Zaproponowałem nieco inną formę odpowiedzi w "[Znaczkowa Liga] Odpowiedzi". Dajcie znać co sądzicie o tym pomyśle. Co jest lepsze, ciekawsze etc: odpowiedzi jednej członkini w imieniu reszty (tak jak było do tej pory) czy indywidualne (każda odpowiada za siebie). Oczywiście odpowiedzi indywidualne pojawią się z opóźnieniem. Opiekunowie będą dopisywać się do odpowiedzi (nie zawsze możemy być na forum w tym samym czasie ). Każda opinia czy propozycja jest mile widziana. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 (edytowany) Spodziewałem się, że jedna będzie odpowiadała w imieniu reszty. Myślałem też, że może cała grupa będzie udzielała odpowiedzi, że na jedno pytanie odpowiada Scootaloo, a na kolejne Sweetie Belle itd. A tak, to każda członkini Znaczkowej Ligi będzie odpowiadała dwa razy na pytania. Ale mi to nie przeszkadza. Może być. Edytowano Wrzesień 30, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts