Kacpi Napisano Grudzień 6, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2014 Woderbolts jako umięśnione, ledwo latające pegazy.... ciekawie by to wyglądało. Idziemy dalej i kapitanem jest teraz: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Wydaje mi się, że poradziłaby sobie z dowodzeniem Wonderboltsami. Nie chciałaby jedynie nikogo do pomocy No, ewentualnie Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Dobrze lata. Zna co nieco sztuczek. Akrobacje pewnie też ogarnia. Problem jedynie widzę w tym, że woli działać sama. Nie wiem czy byłoby jej łatwo rozkazywać innym jednak sądzę, że podołałaby temu zadaniu i dała radę. W sumie jej dowództwo wyszłoby wcale dobrze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) Wydaję mi się że Wonderbolts wyszłoby na tym bardzo dobrze. Daring Do jest doświadczoną w lataniu pegazicą, ale z pewnością nie chciałaby pomocy od innych. Mogłaby zrobić z Wonderbolts poszukiwaczy przygód... Edytowano Grudzień 12, 2014 przez Timber Wspaniała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Hmm... już widzę te plakaty: Wonderbolts. Najwięksi poszukiwacze skarbów w Equestrii. Dobrze więc. Czas na nowego kapitana. Dziś maszyna losująca wylosowała: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Myślę że podołałaby, w końcu króluje całemu królestwu. Jednak jej dowodzenie byłoby bardzo, BARDZO łagodne i kuce rozleniwiłyby się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Może wszystkie kucyki z Wonderbolts stałyby się bardzo łagodnych? Ciekawa perspektywa. Czemu wcześniej na to nie wpadłem? Kapitanem zostaje: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Napewno by sobie poradził. W końcu to podobno zastępca Spitfire tak? Pytanie tylko - gdzie byłaby wtedy Spitfire?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Pytanie tylko - gdzie byłaby wtedy Spitfire?? Teraz i tak jak przy wcześniejszych kapitanach zakładam po prostu, że jej nie ma. Ani ja, ani reszta członków Wonderbolts nie wiedzą tego co się z nią dzieje. Zostawiła jedynie na biurku w swoim gabinecie list w którym informuje, że bierze sobie kilka dni urlopu oraz prosi o znalezienie na jej miejsce odpowiedniego zastępcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 Po małej przerwie (przepraszam za to) wracamy do zabawy. Prawie miesiąc minął. Dlatego mówię, że przepraszam Kapitanem zostaje mianowany: Przecież on nie ma skrzydeł. To wyobraźcie sobie, że ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Graliby w gry lotnicze xD Ktoś musiałby za niego pisać i ogólnie robić wszystko, przecież to jeszcze dziecko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Na pewno grał w gry lotnicze. Może nawet w gry z samymi Wonderbolts? Kto wie, kto wie... Ale teoria nie wystarczy. Wątpię by dał sobie radę bo jest jeszcze dzieckiem. Trening raczej by zapewnił dobry. Może i by coś z tego nawet wyszło gdyby ktoś mu pomógł. Ogrom obowiązków dla takiego dziecka...nie, nie i nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 Kapitan grający tylko w gry. Cóż... Dużo by dla zespołu nie zrobił. Przynajmniej się wyróżnia na tle pozostałych. Teraz czas na nowego kapitana. Soarin wylosuj kogoś. Więc wylosowałem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Nie zna się na lotnictwie, bo niby skąd? I nie sądzę by miała chęci do opanowania niezbędnej wiedzy. Treningi byłyby nieskuteczne. Szybkość lotu zastąpiona eleganckimi akrobacjami tanecznymi. Ale nie da się ukryć, że estetyka Wonderbolts zyskałaby dzięki Rarity. Pytanie czy to w ogóle potrzebne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 18, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2015 Wonderbolts bardziej estetyczni? Dla mnie jest ok i nie wiem, czy jest co dopracowywać. Ja też. Ale Rarity pewnie i tak by coś chciała poprawić Teraz czas mianować na kapitana kogoś nowego. Kto tym razem? Ona: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Pinkie Pie? Poważnie? Chwila. Skoro to Pinkie ma być kapitanem to już nie będzie na poważnie. Szalone akrobacje nie mające większego sensu. Treningi również jego pozbawione. Kostiumy...sądzę, że dodatki typu wstążki i balony staną się głównym atrybutem kostiumów Wonderbolts. A co do znajomości Pinkie względem lotnictwa...ta klacz wiele razy nas zaskakiwała więc możliwe, że wie to i owo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Na czas nieobecności awatara Soarina ja będę prowadzić temat. ~·~ Wonderbolts przebrani w różowe kostiumy wykonujący szalone aprobacje? Nie jestem pewna czy to przejdzie. Nowym kapitanem zostaje: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Rainbow Dash w roli kapitana sprawiłaby się moim zdaniem bardzo dobrze. Jest świetnym lotnikiem, zna wiele akrobacji, wie jak trenować. Jedyne co sprawiłoby problem to jej brak odpowiedzialności. Sądzę, że byłaby w stanie wyszkolić lotników, ale z braku organizacji i odpowiedzialności nie byłby to zespół idealny i czasem mocno niezorganizowany. Czasem. Bo jak wiemy z odcinka Hurricane Fluttershy RD potrafi coś zorganizować jeśli się przyłoży i jej zależy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Rainbow spełniłaby swoje marzenie wstąpienia do Wonderbolts. Czy by sobie poradziła? Całkiem możliwe. Nowy kapitan to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Nie wie wiele o lataniu, ale krzepę ma, kondycję również. Głupia nie jest i potrafi się zorganizować. Uważam, że dałaby sobie radę jako kapitan Wonderbolts. Może nawet lepiej od Rainbow Dash właśnie ze względu na to, że nie brak jej odpowiedzialności. Jedyny szkopuł w tym, że wątpię, aby ją to interesowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 Dzięki dla Shine Star za zastępstwo Więc AJ by się dobrze sprawowała, tylko szkoda, że nie lata. Też tak myślę. Teraz czas na nowego kapitana, którym jest: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts