BiP Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 (edytowany) Spoiler Edytowano Lipiec 18, 2016 przez BiP 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Cóż dzis mam pewne 2 obrazki AJunę i Rariunę Spoiler Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 22, 2016 Share Napisano Lipiec 22, 2016 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Spoiler Kolejne Arty ku chwale Pani Nocy Spoiler dzijeszy temat arto lunarnych komiks Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 (edytowany) Hejka to ja po dosć dlugiej nieobecności z tego powodu że jestem nad morzem na turnusie do końca sierpnia swoją drogą pogoda jak na razie nie zachęca do celstiańskich kąpięli ale do lunarych spacerków już tak Spoiler Spoiler Edytowano Sierpień 11, 2016 przez Zandicus Noctis Admirator 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 (edytowany) Spoiler to macie teraz jedne art Luna stała się Dżinem więc jak coś macie do niej 3 życzenia ja mam właciwie jedno ,aby zrobiła ze mnie rycerza jej Gwardii Spoiler no to teraz sssprawa sę ssskomplkowała ssstrasssznie ;( Edytowano Sierpień 17, 2016 przez Zandicus Noctis Admirator 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 5, 2016 Share Napisano Wrzesień 5, 2016 wiem że Halloween dopiero za 2 miechy ale. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Spoiler Tym tazem u Luna jako Starszy Bóg Fujin z serii Mortal Kombat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts