SzymeX Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Dlaczego, kiedy klikam ''Save skin'' pojawia mi się inna karta, a w niej w lewym górnym rogu mój skin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Dlaczego, kiedy klikam ''Save skin'' pojawia mi się inna karta, a w niej w lewym górnym rogu mój skin? Musisz go teraz sciagnać. Prawym i zapisz obrazek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKisielPL Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Dlaczego, kiedy klikam ''Save skin'' pojawia mi się inna karta, a w niej w lewym górnym rogu mój skin? wtedy klikasz prawym na skina i zapisz obrazek:3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymeX Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Dzięki wielkie Kisiel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Dzięki wielkie Kisiel. Czuję się olany:( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymeX Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Czuję się olany:( Nie smutaj. ;* Teraz ty mi możesz pomóc. Moje pytanie chyba ostatnie. Skina się wysyła poprzez prywatną wiadomość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Najlepiej na e-mail admina ale ci go nie podam bo osobiście nie znam:). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymeX Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Ale załącznik dodac? Czy inaczej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Nom załącznik i piszesz taki sam nick jak będziesz miał na serwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Żeby nie było, to podam tutaj swój mail i możecie tam wysyłać skiny, lub opcjonalnie inne prośby Mail: [email protected] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Potwierdzam, Sayo byl Derpy bo pamiętam jak współuczestniczył w budowie Yay, also nawet jeżeli ktoś był kimś to powinna być trochę elastyczniejsza polityka tym względem, nie sądzisz, szanowna administracjo ? Bo polowy mane 6 już z miesiąc nie widziałem. Uzasadnij dlaczego postacie są nadawane permamentnie. Bo jak ktoś nie wchodzi regularnie to nie widzę powodu żeby dalej posiadał prawa do postaci, której nawet nie odgrywa. Ja często wchodzę ale teraz nie wiem dla czego na serwa wbić nie moge (ja w ogóle jestem do tyłu bo przez 2 czy 3 dni do MC dostępu nie miałam ,a przez 2 dni do neta :/ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 To zrobicie coś z serverem? czy dalej będzie taki jak jest.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 A w jakim sensie mamy "coś" zrobić z serwerem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Okej! Zrobię coś z serwerem! *kładzie klocek dyrtu* proszę zrobiłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Jedyne co trzeba z serwerem zrobić to ogarnąć lagi, bo się muzyka ze streama ścina, a jak ja mam mixować przy ścinającej się muzyce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 I tak to już jest powoli bez sensu, bo 1 września kończy się serwer, a ludzie, którzy chcą dać donate nie mogą, bo siekierka się nie odzywa (ludzie chcą po kilka dych dać nawet) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Mam problem z serwerem bo minecraft już mi nie chce odtwarzać serwerów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Mi też MC upader nie chce wyszukać serwera bo jestem u babci i ciągle próbuje z tym MC coś tam zrobić :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 I tak to już jest powoli bez sensu, bo 1 września kończy się serwer, a ludzie, którzy chcą dać donate nie mogą, bo siekierka się nie odzywa (ludzie chcą po kilka dych dać nawet) Na PayPalu nie moge, bo nie mam konta. Btw, szukam nowego hostingu. Jak ktos chce zaoferowac po znizkowej cenie (tzn. ma znajomosci), chetnie przyjme. Ale musi byc VPS tudziez dedyk, bo mineserva nie zniose. W miedzyczasie przyjmuje przelewy w formie BitCoinow: 1Dw6BTYb7i5TADUHG7Q3JwxnDMNZS4P1N8 EDIT: Bitcoiny mozna zakupic PayPalem badz karta na https://bitmarket.eu/. Zarejestrowac sie, wplacic, zakupic bitcoiny i przelac do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Jak coś to mnie nie będzie przez jeszcze od 1 do 2 dni na serwie (chyba że w końcu coś wykąbinuje ) Załóżmy że Twilight wyjechała do Canterlotu pozałatwiać sprawy lub coś bo jak (chyba) już mówiłam MC upader nie chce mi wyszukać serwera :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Yeh ! Udało się ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 Wszystkie metody dotacji (w tym PayPal!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXTurboAngelXx Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Jak zrobić skina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 popatrz w poprzednich postach tego wątku tam znadziesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Gdy dałeś ten nowy mc upader od razu mi MC z kraszowało ;_; To pewnie przez ten mod train Może mi ktoś coś poradzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts