Doctor Whooves Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Hmm no to już tam będę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 czemu ten serwer jest tylko czasami dostępny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleminePL Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Serwer miał być otwarty 24/7 a ja skasowałem hamachi i na serwa wbić nie mogę. Są tam jacyś admini czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Server jest off pewnie dlatego , że zmieniają hosta prawda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleminePL Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Przepraszam nie wiedziałem A czy wiadomo kiedy zostanie zmieniony host? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Chyba jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 Ze co? Przeciez wszystkie informacje sa w dziale Fluttercraft! Host zmieniony od 4 godzin, paczka serwerowa tez! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 Mam jedno pytanie... CO TO DO CHOLERY JASNEJ JEST ??? Ja dostaje bany za przejechanie się kolejką... Czyje? I jakie bany za kolejke? (tj. Jaki nick w MC?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferbi Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Jedno pytanie. Czy jest tu wymagana jakaś starsza wersja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 @up http://mlppolska.pl/Watek-Dane-Serwera-Fluttercraft-2-0--3098?pid=137387#pid137387 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferbi Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Thx ! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenek Doo Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Czy to działa na 1.2.5:rd8:? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Tylko i wyłącznie na 1.2.5 :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapustka Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Tak, działa na 1.2.5. I tylko na tej wersji o ile się nie mylę. http://mlppolska.pl/Watek-Dane-Serwera-Fluttercraft-2-1--3098?pid=137387#pid137387 Przeczytaj pierwszy post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Czy można zmienić rodzaj kuca? No bo, mówiąc prawdę, wybrałem bez namysłu jednorożca(), i dopiero jak trochę pograłem, to zobaczyłem, że magia jest mi nie potrzebna, więc czy mógłbym prosić o zmiane mojego typu na kuca ziemnego? Z góry dziękuje:lyra2:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 4, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Eriks - jasne, wyslij nowy skin i skontaktuj sie z administracja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 To dlatego mi nie działa bo mam 1.3.1 minecraft. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 To dlatego mi nie działa bo mam 1.3.1 minecraft. Ściągnij Minecraft Version Changera i zmień tam na full 1.2.5 Problem'? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Podacie IP serwera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Podacie IP serwera? Wszystkie informcje masz tutaj mlppolska.pl/Watek-Dane-Serwera-Fluttercraft-2-1--3098?pid=137387#pid137387 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isidra Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 mam mały problem.... nie mogę się zalogować, bo pokazuje mi się, że wpisałam złe hasło choć na 100% wpisywałam dobre... do tego mnie wyrzuca z serwera :/ co mam zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 /register (tu hasło.) /login (tu hasło. JEŻELI WPISYWAŁAŚ WRAZ Z KLAMRAMI < > To musisz je wpisać. Jeżeli bez to bez.) Poza tym czy bralas pod uwage prawdopodobieństwo caps locka? ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Nie mogę zrobić żeby link który pozwala zagrać na tym serwie mi zadziałał na laptopie na Chrome nie działa tam 10 razy próbowałem , na Mozilie nie działa tam 3 razy próbowałem.Więc jest mi normalnie przykro ze nie mogę zagrać na tym serwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 mam mały problem.... nie mogę się zalogować, bo pokazuje mi się, że wpisałam złe hasło choć na 100% wpisywałam dobre... do tego mnie wyrzuca z serwera :/ co mam zrobić? Jeżeli masz "pirata" to się nie zalogujesz, ponieważ gdy klikniesz "Launch MineCraft" odpali się MineCraft z domyślnym nickiem Player, więc jeżeli ktoś już się zalogował pod tym nickiem, to po prostu nie wejdziesz... Chyba, że nie pamiętasz hasła... Grałeś już wcześniej na tym serwie?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Jest już jakiś gracz player (jeżeli o to chodzi ) Wpisz sobie jakiś inny nick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts