Kapustka Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Użyj tego jak zmiana nicku nie działa. (załącznik) Pobierz, otwórz minecraft.jar za pomocą winrara \ zipa. Usuń meta inf i wklej te pliki z tego. Zapisz zmiany. Włączasz grę, klikasz multi i tam masz "Change user" i tam wwpisz tylko nick, nic więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallo Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 A tak bardzo przepraszam, jest jakiś sposób na szybkie zainstalowanie tych modów bez tego launchera? Bo jeśli włączam minecrafta bez komend -Xmx+-Xms to mi wywala z błędem "Could not create the java virtual machine", a w tym launcherze co wpisaliście w pierwszym poście nie można ustawić komend o ile się dobrze po nim rozejrzałem. (PS. Proszę tylko o jakieś linki {Podkreślam: tylko PROSZĘ, nie będę jakiś zły. } do tych modów co tu są i ew. jakiś łatwy sposób ich instalacji.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Ściągnęłam MC 1.2.5,ale mi nie działa. Ciągle mi wyskakują jakieś komunikaty od Java. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 6, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2012 A tak bardzo przepraszam, jest jakiś sposób na szybkie zainstalowanie tych modów bez tego launchera? Bo jeśli włączam minecrafta bez komend -Xmx+-Xms to mi wywala z błędem "Could not create the java virtual machine", a w tym launcherze co wpisaliście w pierwszym poście nie można ustawić komend o ile się dobrze po nim rozejrzałem. (PS. Proszę tylko o jakieś linki {Podkreślam: tylko PROSZĘ, nie będę jakiś zły. } do tych modów co tu są i ew. jakiś łatwy sposób ich instalacji.) Drugi przycisk od gory postawia ustawic Xmx i Xms (w lewym gornym rogu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallo Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 @atopór... TFU, asiekierka znaczy się: Emmm... Przepraszam, masz na myśli "Backups"? Coś cię kiepsko zrozumiałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Asiekierce chodzi chyba o to: [attachment=327] A poza tym nie ma konieczności odpalania Minecrafta przez MCUpdater. Można używać dotychczasowego launchera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Ściągnęłam MC 1.2.5,ale mi nie działa. Ciągle mi wyskakują jakieś komunikaty od Java. Może dokładniej opisałabyś ten problem, np.: napisałabyś o jakiej treści są te komunikaty, czy masz zaktualizowaną Javę, ewentualnie mogłabyś dołączyć jakies screeny z takowym komunikatem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallo Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 @Michael: Ja mam jakąś inną wersję chyba i inaczej wygląda. W każdym razie dziękuję za pomoc. A propos: Czemu nie mogłem wejść w MC z launchera? Bo przez przypadek zamiast IP serwera wpisałem "asiekierka.pl" :| EDIT: Aha, przepraszam że jeszcze zawracam mandolinę, ale mam taki problem: I chciałbym spytać gdzie można rzeczone mody znaleźć. A więc... Gdzie można rzeczone mody znaleźć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 @Michael: Ja mam jakąś inną wersję chyba i inaczej wygląda. W każdym razie dziękuję za pomoc. A propos: Czemu nie mogłem wejść w MC z launchera? Bo przez przypadek zamiast IP serwera wpisałem "asiekierka.pl" :| EDIT: Aha, przepraszam że jeszcze zawracam mandolinę, ale mam taki problem: I chciałbym spytać gdzie można rzeczone mody znaleźć. A więc... Gdzie można rzeczone mody znaleźć? Złą paczkę wybrałeś w tym update-rze, ponieważ są tam dwie do wyboru. Ty masz wybrać tą drugą "Fluttercraft 2.1" czy jakoś tak. Więc znów zmień wersje MC i zacznij od nowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallo Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Aha, już widzę przyczynę problemów: Wziąłem MCUpdater z pierwszego posta tego tematu, zamiast z "informacje o serwerze". Radziłbym zaktualizować linki w pierwszym poście! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Radziłbym odwiedzić dział Fluttercrafta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Ze względu na spam daję wam link do własnego działu Fluttercraft, gdzie możecie otrzymać pomoc na dręczące was pytania! Link: http://mlppolska.pl/Dzial-Fluttercraft--172 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 A nie sądzicie, że lepiej usunąć ten temat? Przecież wszystko macie w tamtym dziale... (możecie też dodać tam temat "problemy techniczne" przyda się) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Zgadzam się z przedmówcą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Nie lepiej by było założyć dział z pytaniami/problemami lub coś w tym stylu?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallo Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Radziłbym odwiedzić dział Fluttercrafta... Uh, sorki. Myślałem że ten temat jest w dziale Fluttercraft. @OFFTOP BO MÓJ M. BRAT PATRZY: Powiedział że Cadence wygląda jak Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 O ile się nie obrazicie... ZAKAZ PISANIA POSTÓW W TYM TEMACIE!!! Jest od tego nasz własny dział... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Jak trzeba to trzeba proszę bardzo zamknięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts