WROB3L_PL Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Ludzie ratujcie!! Nie mam w co grać Zaproponujcie coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Masz przerobione psp? Jeśli tak, to wygoogluj frazę FAQ - odpalanie gier z PSX na PSP i załatw sobie załóżmy Final Fantasy VII, albo inne gierki x psx, psp ma mały ekran i wyglądają lepiej niż jakbyś grał na ps1. A z gierek pc, to jeśli nie grałeś zagraj sobie W serię The Elder Scrolls (takie moje subiektywne oceny. 1-2 nie grałem, Morrowind - 9/10, Oblivion - ssie 6/10, Skyrim 8/10), w Gothici pewno grałeś, może Crysis któryś? (jest 1, Warhead i 2). Wiedźmin 1 i 2, to też są fajne gierki W sumie, jak chcesz jakiś konkretnych porad to podaj jakieś kryteria, co to ma być za gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Ale masz na myśli konkretny gatunek czy byle co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 też bym sobie w coś pograł, mam ochotę na jakiegoś RTS'a ale znając życie łatwo się zniechęcę, więc możecie podać jakieś RPG/strategię, której mogę nie znam, a która powinna mi pójść na moim dziadowskim lapku (dziadowski bo się przegrzewa ), którego procesor ma podobno 2.13 GHz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Jeśli nie zależy Ci na grafice, to M&M6/M&M7 polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Lipiec 21, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2012 No za bardzo rpg nie lubię crysisy mam i poprzechodziłem i tak mam przerobione PSP sry że tak późno ale nie miałem dostępu do forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GucioPL Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Saints row 1,2,3 , Batllefield wszystkie częśći , need for speed the run , fifa 12, minecraft , Dirt 3 , flatout 1,2 , Gta wszystkie częśći to na razie wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 To sobie zagraj w dissidie 12 albo w GoW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Lipiec 21, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2012 @GucioPL W nowego Saints Row zamierzam zagrać ale nie wiem czy warto, seria Bf-zaiste warta uwagi, Nfs The Run-przeszedłem dwa razy, Fifa-nie lubię piłki nożnej, MC-mam zakupionego , Dirt-średnio mi się podoba, FlatOut-też przeszedłem wszystkie części tak samo z GTA @Sakadetsu Właściwie co to ta dissidia? God Of War też przeszedłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Saints Row 3 jest świetne, jak masz okazje to graj. Fallout 3 i NV oba po 20h z nabiciem max lvl L4D2 i TF2 w multi Wieśmin Dirt tylko jedynka, reszta ssie Terraria Half Life 1/2 +epizody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Hmmm Fallout faktycznie piękna gra, TF2 mam L4d2 tez fajne ale nie mam oryginalnej wersji, Wieśmin wiadomo- rpg nie przepadam za tym, dirt może być Terraria świetna gra mam i gram HL 1/2 epizody1/2 dawno po przechodzone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Call of duty,Stalker,Assassin's creed,Sniper elite,dead space(survival horror),gears of war,the saboteur,turok Przepraszam,że same strzelanki(prócz assassin's creed i w 50% stalker),ale na tym gatunku znam się najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Half Life 1/2 +epizody W 100% się zgadzam, jeszcze Portala bym dodał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 @up2 większość mam albo już usunąłem @up tak też przeszedłem obydwie części są świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Call of duty' date='Stalker,Assassin's creed,Sniper elite,dead space(survival horror),gears of war,the saboteur,turok[/quote'] Widze, że gramy w podobne gry:P Od siebie bym jeszcze dodał Killzone, Mafia 2, Call of Juarez. Mógłbyś napisać na jakie dokładnie typy gier masz ochotę - takie, by rozwalać wszystko dookoła w szaleńczej furii czy może wolisz spokojnie planować kolejne posunięcie swoich wojsk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Darksiders,devil my cry 4,prototype 1-2,alan wake,borderlands,bulletststorm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 A może Deus Ex albo Orcs must die? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Batman: Arkham Asylum; Batman: Arkham City; Max Payne 3; Portal 2; Mass Effect 3; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 hmmm jeśli chodzi o typy to jakieś bijatyki ścigałki fpsy, tpsy, byle nie rpg i jak najbardziej brutalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Na PC polecam Saints Row: The Third, Darksiders, Batman: Arkham Asylum. Obecnie można tanio kupić. Co do ścigałek, to w Saturnie powinna być promocja na Need For Speed: Hot Pursuit za 30 zł. Można się zainteresować A na PSP polecam Blazblue: Calamity Trigger, ale tak ostrożnie polecam, bo gra jest dosyć zakręcona i nie każdemu może się spodobać. W sklepach nie widziałem, ale jest tu - LINK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 spokojnie ja nie znam bardziej pokręconej sagi od legacy of kain "fabularnie". No ale tak wszyscy mi polecacie tego Saints Row... Trzeba wypróbować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Wiesz ... na PC to ja ci polecam Rainbow Six Vegas 1\2 (FPS pierońsko trudny) , Borderlands (RPS = RPG + Shooter i całkiem brutalne ) , Dead Rising 2 ( typowa gra na wyżycie się , masa Zombie i wiele zaiste wybitnych broni , takich jak kosiarka ... ) , F.E.A.R 1\2\3 (mały wybór broni ale zabawa przednia ps. to jest horror ) , Dark Sector ( FPS + trochę brutalności ale nie jestem pewien czy spodoba ci się fabuła ) , Dead Space 1\2 ( świetna gra , ale dla ludzi o mocnych nerwach i brutalna) . Na PSP ci nic nie polecę bo nie posiadam owej konsoli . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 Dead Rising 2 przeszedłem F.E.A.R.y są coraz gorsze... jedynka była najlepsza. Dead Space zaiste zacna gra. Ale jednak jedynka była o wiele straszniejsza D: Dark Sector mam... tak jest mroczna ale (nie wiem czemu) znudziła mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Z PSP polecam: - Kingdom Hearts Birth by Sleep - Fat Princess - Wszystkie GTA - Persona wszystkie - Monster Hunter Freedom Unite lub Monster Hunter 3rd (uwaga wymagającei prawie niemożliwe do pokonania bez wsparcia) - Jak i Daxter Zapomniana Granica (zadziwiająco dobry dubbing) oraz Daxter - Valkyrie Profile Lenneth - Valkiria Chronicles II - Tekken 5 DR i 6 - Medievil Ressurection - Ratchet & Clank wszystkie - God of War Chains of Olympus i Duch Sparty (Linda jako Kratos - nieeee...) - Seria Motorstorm - Killzone Liberation - Jeanne D'Arc - Ressistance Retribution - Loco Roco (psychodela full wypas) - Patapon seria (Pata Pata Pata Pon) - MGS Peace Walker plus oczywiście emulatory i możliwość gier z PS1. Jakbyś chciał coś więcej wiedzieć - pytaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Gra brutalna i mroczna? The Darkness 2 - grałem w wiele chorych, krwistych i mrocznych gier, ale ta przebija wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts