Octavia Melody Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Witajcie drodzy broniacy i pegasis! W tym szczególnym dniu, którym jest 1 stycznia roku 2015!!!!! Wow, pow, bhah! Chciałabym złożyć wam wszystkim serdeczne życzenia z okazji nowego roku. Mam nadzieję, że ten rok będzie dla was wszystkich rokiem radosnym, pełnym szczęścia, śmiechu oraz kucyków! /)^.^(\ Tym radosnym krokiem zbliżamy się do końca życzeń, które chciałabym podsumować pewnym utworem, przejawiającym radość nowego roku. A'cappella, Pentatonix! /) 4 Link do komentarza
Artem Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Życzę wam kucom, by ten rok był o wiele lepszy niż poprzedni, a jak ma już być słaby, to żeby nie był gorszy od poprzedniego, pozdrawiam serdecznie! (\ 3 Link do komentarza
SnuJ Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 A ja życzę, aby w tym roku było więcej bitsów niż w poprzednim roku oraz dobrego bitu. ^^ 2 Link do komentarza
Mnemonik Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 (edytowany) "Magii", uczciwości, szczerości, uśmiechu, śmiałości, dobroci, szczodrości, lojalności, kreatywności, twórczości, wiary w każdy nieznany nadchodzący dzień, gdzie można coś zrobić bez względu na wynik, nawet wielkości iskry. (\ Edytowano Styczeń 1, 2015 przez Mnemonik 1 Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Jeśli cały rok, będzie taki jak jego początek to... ech, szkoda słów. Pokaz fajerwerków - mgła, nic nie widać. Powrót do domu, jakiś debil rzucił petardę pod nogi. Na szczęście niewypał. "Masowa impreza" w "centrum"? Pełno ludzi, całe rodziny... idioci zgromadzeni w środku odpalają konkretne fajerwerki w tłumie. A policja? Siedzi na zadku i nic z tym nie zrobi. Ba, impreza odbywała się 5 metrów od komendy!!! "Bezpiecznej zabawy" rzekł burmistrz - zapraszamy do nas, zobaczy pan czym jest pańskie bezpieczeństwo Pomijając "emocje"... Wszystkiego najlepszego! Ok... nie dotyczy tego roku, ale póki co nie ma nic z imprez 2014/2015 Link do komentarza
Towarzysz Wiesio Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Aaa, 2015. Życzę wszystkim szczęścia w nowym roku i wytrwałości w spełnianiu noworocznych postanowień. No i wiadomo, żeby sezon 5 przerósł wszelkie oczekiwania A tak na marginesie, patrzcie jaki kwiatek wypatrzyłem wczoraj na rynku we Wrocku (tak tak, Sylwester z dwójką w tle ) http://kobieta.fakt.pl/moda-i-uroda/margaret-na-sylwestrze-we-wroclawiu-wpadka,artykuly,514020.html I nie mówię tu o zbyt krótkiej spódniczce Jaja były, cała rodzinka się bawi a ja leję z kurtki w kucyble Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Facet patrząc na to zdjęcie zobaczy... no kusą spódniczkę, a po 10 minutach... WTF. Spódnica z kucyków? 1 Link do komentarza
Recommended Posts