Michalski9 Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 (edytowany) Czołem, dlaczego zawsze gdy chcę wejść na mlppolska widzę napis "Connection refused: mlppolska.pl:80" ? W FF tego problemu nie ma. Edytowano Styczeń 24, 2015 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Stara Opera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 co ciekawe na netscape 7 mi otwierało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 22, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2015 (edytowany) Opera najnowsza. Wow nie wiedziałem, że Netscape, można skądś jeszcze pobrać Edytowano Styczeń 22, 2015 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Mozna ale po co. To jest tak stare ze ja jebix i nie spełnia współczesnych certyfikatów bezpieczeństwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 jest tak stare ze ja jebix i nie spełnia współczesnych certyfikatów bezpieczeństwa standardów* Błąd po stronie użytkownika, nie naszej. Nie mamy na to wpływu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 (edytowany) Aha. Mógłbyś rozwinąć? Jaki może być powód Edytowano Styczeń 23, 2015 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Powodem może być fakt, iż opera ma sporo problemów, jakoś tak od zawsze. Mi również na niej nie działa forumę, jak i inne strony, takie jak YT (nie odtwarza filmów), Grooveshark (zacina muzykę) i tym podobne. Rozwiązanie: Używaj innej przeglądarki. Polecam chrome, lub, jeśli wolisz mniej ramożerne - FF. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Przepraszam, że tak wyskoczę z dupy, ale nie pisze się "Opera mlppolski nie otwiera". Albo wzorem Rzeczpospolitej Polskiej - "Opera MLPPolskiej nie otwiera", albo "Opera nie otwiera MLPPolska" Tak, nudzi mi się. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 (edytowany) Oj tam, czepiasz się Lindis. Poza tym piszesz "Opera MLPPolskiej nie otwiera", forma żeńska " MLPPolskiej" chybaby tutaj nie była odpowiednia "strony MLPPolski", już bardziej ale nie "MLPPolskiej" (to tak jak już czepiamy się). Ok, dzięki za info ludzie, tudzież kuce Edytowano Styczeń 24, 2015 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 (edytowany) Opera 12.12 (staroć) otwiera bez problemu. Pierwsza myśl (nawet przed sprawdzeniem mojego starocia): wyłącz Turbo. Turbo 'przyspiesza' ładowanie przez ładowanie strony przez jakieś serwery Opery i dopiero do przeglądarki, czy jakoś tak. Opera mi normalnie załadowała forum, a po włączeniu Turbo i hard refreshu baaardzo długo mi się ładuje. Connection refused wskazywać też może na błąd konfiguracji przeglądarki - coś w requescie się serwerowi nie podoba, dlatego odmawia połączenia. Niestety w tym nie pomogę już, od pewnego czasu Opera jest przerobionym Chromem, więc za duża różnica z moją wersją.EDIT Nie ma to jak przeglądać swoje własne posty sprzed zniknięcia - Sam user tam wini Operę Turbo, jest też nieco rozważań dlaczego. :3 Edytowano Luty 4, 2015 przez Eva 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 25, 2015 Autor Share Napisano Luty 25, 2015 (edytowany) @Eva dzięki, udzieliłeś mi konkretnych info o jakie chodziło. Opera naprawiła się sama, pewnie wraz z aktualizacją, która oczywiście cały czas była i jest włączona. Edytowano Luty 25, 2015 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts